Top 10 Films in 2019 die je Niet mag Missen!

Het nieuwe jaar is begonnen, dit betekent dat we niet alleen kunnen terugkijken op het afgelopen jaar vol geweldige films, maar ook dat we gaan kijken wat 2019 voor nieuwe films gaat brengen. Zo kunnen we in 2019 hele toffe films verwachten, en blikken we er eens op vooruit welke toppers er te verwachten zijn en een bioscoop bezoek zeker waard maken met deze top 10.

De Top 10 films in 2019

De onderstaande selectie is gemaakt uit onder andere de volgende elementen; de IMDB top 10 lijst die door miljoenen unieke bezoeken per dag bezocht wordt en dus een redelijk perspectief geeft wat mensen willen en de keuze van enkele andere social media pagina's die wij nauwlettend  in de gaten houden.

10. Aladdin (24 mei)

Een van de meest geliefde animatie films uit de Disney geschiedenis moet toch wel Aladdin zijn, met de omzetting naar live-actie film. Regisseur Guy Ritchie heeft het plan heeft om Aladdin te gaan regisseren met Will Smith als Genie, lees meer..

9. Frozen 2 (27 november)

Na het succes van de eerste film dat 1,2 miljard dollar opleverde en maakte Frozen de meest opbrengende animatie film aller tijden, hierdoor kon deel 2 niet uitblijven al laat Disney nog vrij weinig verklapt over het vervolg van de hit uit 2013. Het tweede deel zal na verwachting in november de entree maken naar het witte doek voor de Frozen fans eentje om in de gaten te houden.

Top 10 Films in 2019 die je Niet mag Missen!

8. Glass (17 januari)

Drie mannen met de verschillende eigenschappen, zo heeft David Dunn bovennatuurlijke onkwetsbaarheid hier kam hij achter nadat hij de enigste overlevende was van een treinongeluk. Elijah Price de gehandicapte galerie-eigenaar die een meesterbrein heeft en zich zelf als superheld ziet. En dan hebben we Kevin Wendell Crumb de kidnapper die over 24 persoonlijkheden beschikt, lees meer..

7. It: Chapter Two (5 september)

Aangezien het origineel uit twee delen bestaat, met in het eerste deel de jeugd vriendengroep en uiteindelijk in het tweede deel deze zelfde groep op latere leeftijd terug zien, was het wachten op het tweede deel van stephen king's It remake. Al er nog geen officiële trailer is uitgebracht staat de film wel geplant om op 5 september je de zalen uit te jagen met deze fantastische remake en mag niet ontbreken in de top 10 films in 2019.

Top 10 Films in 2019 die je Niet mag Missen!

6. The Lion King (19 juli)

De tweede live-actie remake die dit jaar zal uitkomen van Disney is The Lion King het verhaal zal bekend zijn en net als het origineel uit 1994 uitgebracht worden de eerste trailer geeft dit al goed zichtbaar aan met weinig vernieuwingen maar dit neemt niet weg dat dit een fantastische film zal gaan worden, lees meer..

5. Once Upon a Time in Hollywood (9 Augustus)

Een film van Quintin Tarantino is meestal het kijken wel waard en dan hebben we het nog niet over de cast in de film bestaande uit Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Scoot McNairy en Kurt Russel.  Wat wil je dan nog meer?

Top 10 Films in 2019 die je Niet mag Missen!

4. The Dark Phoenix (7 juni)

Met de Dark Phoenix keert de X-Men-franchise terug naar het klassieke verhaallijn over de corruptie en de ondergang van Jean Grey die op zoek gaat naar onbeantwoorde vragen die heeft en klopt hiervoor aan bij Magneto, lees meer..

3. Star Wars: Episode IX (20 december)

Het laatste deel van de nieuwe Star Wars trilogie die in 2015 is begonnen. dit zal zeker niet het einde zien van de Star Wars-saga, want er zijn nog talloze spin-offs in de maak waarmee fans zich jarenlang kunnen vermaken. Nog geen beeldmateriaal is er te zien over het laatste deel in deze reeks, we kunnen daarom ook niet wachten tot de eerste trailer.

Top 10 Films in 2019 die je Niet mag Missen!

2. Avengers: Endgame (26 april) & Captain Marvel (8 maart)

Na nagenoeg gelijke statistieken wordt er over beide films het zelfde aantal over gesproken en hebben wij deze geplaatst op een gedeelde nummer twee van onze top 10 films in 2019. Avengers: Endgame is het verwachte vervolg die iedereen in zijn greep heeft en wacht wat er nu moet gaan gebeuren, lees hier meer..

Catpain Marvel is weer een character die in de Avengers: Infinity War film als allerlaatste om hulp werd gebeld maar wie is het en wat is haar verhaal dat zien we dus 8 maart op het witte doek of lees hier meer..

1. The IrishMan (2019 exacte datum onbekend)

De maffia film van 2019 waar we al jaren op hebben moeten wachten met oa. Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Havey Keitel. Jaren na de maffia hit Goodfellas uit 1990 zal deze film onder de zelfde regie vallen van Martin Scorsese, hiervoor mogen we Netflix bedanken die de rechten heeft bemachtigt en van The IrishMan een gegarandeerde hit van zal gaan maken.

Dit zijn de top 10 films in 2019 waar je echt zou kunnen naar uit te kijken, het is een kleine greep is uit de vele films die in 2019 in de bioscoop zullen draaien. Wil je het gehele overzicht zien wat er allemaal uit zou komen dit jaar kijk dan snel het release overzicht voor films 2019 hier.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments