Brie Larson als Carol Danvers in Nieuwe Captain Marvel Trailer

Terwijl fans wachten op het vierde deel, het vervolg van Avengers: Infinity War, is er nog een ander verhaallijn die zal moeten passeren. Hiervoor gaan we terug naar 1990 om het oorlogsverhaal van Carol Danvers door te nemen als Captain Marvel. Na de teaser-trailer uit september was het wachten op een volledige trailer en die is hier nu, bekijk deze hieronder!

De Captain Marvel trailer gaat verder waar de teaser eindigde, je zult je vast nog wel herinneren dat Carol Danvers gespeeld door Brie Larson een oud vrouwtje vol in het gezicht sloeg in de metro. We gingen er vanuit dat dit een vermomming was van een Skrull, en zoals verwacht heeft het oude dametje nogal wat sterkere krachten dan aannemelijk zou zijn. Aan het begin van de Captain Marvel trailer neemt ze het dus direct op tegen deze Skrull of het oude dametje heeft goed getraind en 3 extra blikjes Red-Bull gedronken, maar het is absoluut een Skrull.

Strijder van de Kree

Daarna gaat de trailer verder met Carol Danvers en Nick Fury (Samuel L. Jackson), maar ook haar tijd met de Kree. Nadat Carol bijna dood ging is ze door de Kree opgenomen en doordat ze geen enkel idee meer had van wie ze was of waar ze vandaan kwam, werd ze omgevormd tot een strijder van de Kree. Nadat ze weer terug op aarde is terug gekeerd, komt Carol steeds meer te weten over haar vorige leven en heeft ze herinneringen die ze niet kon plaatsen terecht komen.

Op aarde krijgt Carol Danvers het niet makkelijk en zijn er Skrulls die zich kunnen veranderen in de menselijke vorm, deze worden geleid door Talos (Ben Mendelsohn). Ook komt haar Kree mentor Walter Lawson (Jude Law) die een oorlog wil beginnen hier zal Carol tegenin en de uitspraak “im not gonna fight ur war, im gonna end it” is hoogstwaarschijnlijk voor hem bedoeld.

Captain Marvel zal te zien zijn vanaf 6 maart en ook in IMAX dit was te zien doordat in de trailer diverse Captain Marvel-scènes het formaat hadden in IMAX waardoor deze 26% meer beeld weergaven dan zou je kunnen zien op andere normale bioscoop schermen.

poster brie larson captain marvel

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments