Mary Poppins Returns Trailer – Magisch Perfect

Disney weet altijd te scoren met opnieuw succes te krijgen door oude bekenden in een nieuw jasje te steken en er geweldige reboots van te ontwikkelen, maar zal dat ook gebeuren met Mary Poppins Returns? De Oscar winnende oude bekende die maar liefst voor 13 Oscars werd genomineerd en er 5 daarvan ook heeft gewonnen. Nu we de eerste trailer hebben gezien lijkt het er zeker op dat dit een geweldige film zal gaan worden met een overvloed aan magie, kijk snel de trailer zelf hieronder:

Disney moet er voor zorgen dat Mary Poppins Returns weer vele harten zal laten smelten en met een gloednieuwe cast dit proberen binnen te brengen, dat betekend natuurlijk ook dat er veel moet worden gekeken naar het orgineel maar het moet ook een film worden die bij de huidige tijd past. De trailer beschrijft het basis verhaal dat Michael Banks die na de dood van zijn vrouw zijn drie kinderen moet gaan verzorgen met de hulp van zijn zus Jane. Maar dan verschijnt Mary Poppins op de deurmat die ervoor komt zorgen dat alles goed gaat met de family Banks en zijn kinderen natuurlijk. Vanaf daar zien we verschillende kleine fragmenten met diverse dans en zang nummers, inclusief de geanimeerde o zo goede beelden die we kennen uit zijn voorganger.

Emily Blunt

Emily Blunt is in de trailer goed in haar rol dat dezelfde opmerking die Julie Andrews in het orgineel van Mary Poppins gebruikte het “Oh yes, you too” geweldig overbrengt en je gelijk het gevoel krijgt dat er een fantastische film zit aan te komen. Ook aan zang komt er niets tekort, Emily Blunt zingt namelijk kleine stukken geheel zelf, en haalt in haar rol in Mary Poppins returns het beste naar voren, ze laat zien hoe ze zich voelt, maar op een manier die niet te onderschrijven is. Zo lief als Mary Poppins is dit laat ze dan in deze kleine trailer eigenlijk niet direct aan de mensen zien waar ze dan echt om geeft. We kunnen niet wachten op een volgende trailer of wanneer deze te zien is 20 december in de bioscoop.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments