Krachtige Nieuwe Trailer Aquaman

Met nog ongeveer twee maanden te gaan tot we de onderwater wereld induiken met Arthur Curry (Jason Momoa) de wereld van James Wan's Aquaman. De DC's superheld hebben we voor het laatst gezien in Justice League en kregen we in juli tijdens de Comic-Con de eerste trailer te zien, Nu heeft Warner Bros een tweede trailer uitgebracht voor wat in de peilingen betreft als kaskraker voor de maand december zal gaan worden hieronder te zien:

Iets meer dan 5 minuten duurt de nieuwste trailer van Aquaman, en toont je voldoende beeldmateriaal met de talentvolle shots van James Wan. In voorafgaande gesprekken met James Wan was vastgesteld dat Aquaman zal gaan over de menselijke kant van Arthur en over de terugreis naar de troon van Atlantis, in deze nieuwe trailer zie je daar zeker de twee aspecten van terug, met veel onderwateractie maar ook de bovengrondse avonturen.

Klassiek Oranje Groen

Hoewel we in het grootste gedeelte in de nieuwe trailer van Aquaman zien, dat Arthur Curry niets om de onderwater wereld geeft en daar ook niets mee te maken wil hebben maar langzaam evolueert naar superheld en de strijd tot heerser van Atlantis aangaat. Aan het eind van de trailer zien we voor het eerst de klassiek iconische oranje groene harnas van Aquaman zoals we deze kennen uit de stripboeken.

klassiek oranje groen harnas aquaman

Wordt jij nu al helemaal enthousiast van deze tweede trailer van Aquaman, zet dan 21 december in je agenda dan zal de film te zien zijn op het witte doek samen met onder andere Bumblebee en Mary Poppins Returns, als je dan toch al vooruit gaat kijken we hebben al een  volledig overzicht gemaakt met de publicatie datums van Film Releases 2019, handig!

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments