Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Zomervakantie! Eindelijk is het zover zowel op het witte doek als daarbuiten. Dus terwijl je misschien een reis naar het strand geboekt hebt, heeft Sony Picture Animation een cruise geboekt voor graaf Dracula, zijn dochter Mavis, haar man Johnny en al het personeel van Hotel Transylvania voor een derde hoofdstuk in de lopende animatieserie, Hotel Transylvania 3: Summer Vacation.

Hotel Transylvania-film deel 3? Dat klopt al weer deel 3 van Hotel Transylvania geschreven door Genndy Tartakovsky. stelde je je eigen die vraag dan heb je vast deel 2 gemist van de leuke en hyperkinetisch films, want Summer Vacation is net zo fantasierijk, vermakelijk en geïnspireerd als zijn voorgangers. Deze films vermaken hun doelgroep consequent en halen waarschijnlijk nieuwe, jonge liefhebbers bij ieder nieuw deel dat er komt.

Adam Sandler (graaf Dracula) heeft de afgelopen jaren deze films tot meest grappige gemaakt. Echt, als je de keuze krijgt tussen een van de Hotel Transylvania-films of een andere, geef mij dan maar de komische stijlen van de wond-te-strakke vampierprins en zijn eclectische familie.

Hotel Transylvania 3 gaat deze keer over, dat Dracula zich eenzaam voelt. Mavis probeert voor haar vader de liefde te vinden via een internet-dating-service echter mislukt dit contenu, en neemt aan dat hij te gestrest is. Haar oplossing? Een monstercruise, gerund door scheepskapitein Ericka. Maar Dracula heeft hier geen behoefte aan… totdat hij Ericka ziet en meteen verliefd wordt. Dit gaat natuurlijk niet zonder problemen namelijk Ericka heeft een bijbedoeling om deze monstertocht te maken, en dat betekent problemen voor Dracula en al zijn vrienden.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation draait nu in de bioscoop en is voor jong en oud 🙂

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments