Venom – Marvels super villain unleashes his dark side

Al een tijdje weten we dat Tom Hardy de super villain Venom op zich neemt, vandaag kwam de nieuwste trailer van Venom uit en geeft ons een nog betere kijk op de Marvel anti-held. Venom ziet er onoverwinnelijk uit en zal veel vernietiging veroorzaken, wie houd hem tegen want wat politie of knokploegen ook uit halen er lijkt niets op wat duid dat dit veel succes zal opleveren. Bekijk de nieuwste trailer hieronder.

De trailer begint en brengen we wat tijd door met Eddie Brock (Tom Hardy), die als verslaggever wil doorbreken maar een mysterieuze ontdekking kruist op zijn pad en dit veranderd zijn leven. Het lijkt erop dat hij de slaaf is geworden van een parasiet (Venom) al geeft Eddie toe dat de macht die dit hem geeft niet zo slecht is. Hoewel we kunnen zien dat Eddie deze macht Venom niet alleen kan beheersen en een eigen leven heeft waardoor de samenwerking toch wat onderdrukt wordt door de oppermacht van Venom.

Wat we zien in de trailer is dat Venom niet alleen is en dat er andere wezens zijn gecreëerd. Zo zien we iemand die naalden schiet en een vrouw die iemand onthoofd met een gevormd mes/zwaard aan haar arm zei zullen net zo veel vernietiging veroorzaken als hem. We gaan er van uit dat Eddie Brock hier korte metten mee zal maken, ervan uitgaande dat Venom hem natuurlijk niet overtuigt om dit slechte pad te gaan volgen.

In de trailer die vooral “gewelddadig” en “donker” is, komen er ook momenten in voor die je als “raar” kunt omschrijven. Zoals het moment dat Venom een hoofd vormt om met Eddie te praten dit ziet er niet eng uit en het was beter als dit in een reflectie van glas gedaan was zoals in het begin van de trailer in de auto ruit komt. Het slot moment in de favorieten winkel van Brock lijkt ook meer iets opzettelijk om zo ook wat “grappige” content toe te voegen aan de trailer..

Het personage Venom is goed uitgewerkt en de samenhang met Tom Hardy ziet er echt uit zoals je aan het einde van de trailer kunt zien. Aan de film zullen nog wel enkele digitale effecten toegevoegd worden voordat deze in oktober wordt uitgebracht. Een ding is zeker als je van actie houd dan is dit een film om naar uit te kijken!

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments