Monster Trailer! Godzilla: King of the Monsters (2019)

In 2014 kwam een nieuwe poging van Warner Bros om de het monsterlijke reptiel Godzilla terug tot leven te brengen met een Amerikaanse productie. Volgend jaar zal het vervolg van deze film uitkomen met Godzilla: King of the Monsters, maandenlang kregen we al verschillende castingaankondigingen, diverse foto's en speculaties te horen maar nu is eindelijk uit gekomen de eerste trailer van Godzilla: King of the Monsters, die je hieronder kunt bekijken.

In Godzilla(2014) kreeg men voor het eerst de indruk van monsters die decennia op aarde geleefd hadden. Godzilla: King of the Monsters zal 5 jaar na dato deze film oppakken en laten zien dat Godzilla de enige echte eindbaas is, en het diverse keren opnemen tegen diverse gigantische monsters “Kaiju's” zoals we ook zien in de Pacific Rim reeks. Maar hoe komen deze monsters nu hier terecht? Daar zal deze film over gaan namelijk Dr. Russell en Farmiga zijn er over eens als er niet wordt gezocht naar deze Titanen “Morthra, Rodan en King Ghidorah” dat de hele wereld op den duur zal instorten. Dit hadden ze beter niet kunnen doen en deze giganten met rust moeten laten, want nu komen er niet enkel een paar steden in gevaar maar zoals de trailer beschrijft de hele wereld.

King Ghidorah tease

Natuurlijk word er met een rede naar deze Titanen gezocht zoals in meeste films zijn er altijd de bad guys die andere plannen hebben want Vera Farmiga onthuld dat ze een manier heeft gevonden om te communiceren met deze “Titans” wat dus kan weizen dat ze enige controle kan hebben over deze giganten. Ook is bekent dat paleontoloog Emma Russel en haar dochter Millie zouden zijn ontvoerd door een ‘mysterieuze organisatie' die natuurlijk plannen heeft voor deze monsters. Maar om deze giganten strijd aan te gaan zijn we toch van Godzilla afhankelijk en wordt deze geholpen op de beste manieren al zien we daar nog vrij weinig van in de trailer.

We komen geen actie te kort als we de trailer van Godzilla: King of the Monsters mogen geloven ook zal de aarde niet vergaan aangezien Godzilla vs Kong geplant staat in 2020 we kijken uit naar een 2e trailer zodat we wat meer info over de Titanen kunnen ontrafelen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments