Toy Story 4 – Wanneer en Wat weten we nu?

Aan het einde van Toy Story 3, leek het duidelijk te zijn dat dit het einde is was van Buzz, Woody en de rest van de Toy Story Trilogy. Het complete verhaal van speelgoed was in deze 3 delen goed te volgen van gekoesterd speelgoed to het weggooien hiervan, het hergebruiken van speelgoed en een nieuw leven kreeg en de cyclus opnieuw begon. Maar Pixar vindt dat er nog meer te doen is met speelgoed en kondigde in 2014 al een vervolg Toy Story 4 aan dat gepland was om in 2017 uitgebracht te gaan worden.

Natuurlijk willen we alle ins- en outs over het Pixar vervolg weten, aangezien we nog een tijdje moeten wachten. Er is al het een en ander bekent over Toy Story 4 laten we deze details eens doornemen!

Wanneer wordt Toy Story 4 nu verwacht?

Nadat al enkele datums verzet zijn wegens dat er op de verwachte release datums andere follow-up films uitgebracht werden, werd daarmee Toy Story 4 telkens terug op de boekenplank gezet. De laatste bekende release datum, 15 juni 2018, werd overgenomen door “The Incredibles 2” waardoor nu Toy Story 4 uitgebracht zal worden op 21 juni 2019. Dus we moeten helaas nog even wachten tot het zover is.

Wie is de Regisseur?

Oorspronkelijk zou John Lasseter de regie op zich nemen. De voormalige Chief Creative Officer van Pixar en dat van Walt Disney Animation regisseerde ook de eerste twee Toy Story-films. Ook Toy Story 3 heeft hij niet geregisseerd deze heeft Lee Unkrich op zich genomen. Op de Disney Expo 2017 liet Lasseter weten dat hij de regie voor Toy Story 4 niet zou gaan uitvoeren en dat hij het stokje zou overhandigen aan Josh Cooley wel zou hij het project van dag 1 tot oplevering nauwlettend in de gaten houden. Enkel wegens de beschuldigingen van wangedrag is aangekondigd dat Lasseter eind 2018 Pixar zal verlaten en Toy Story 4 dus niet zal zien afgewerkt worden.

Wie is de Schrijver van het verhaal?

Het schrijfteam van Rashida Jones en Will McCormack zouden oorspronkelijk het scenario voor Toy Story 4 schrijven. Echter verliet het paar Pixar in 2017 wegens onderlinge ergernis waardoor het geschreven script de prullenbak in ging en opnieuw geschreven moest worden. Stephany Folsom zou het script opnieuw hebben geschreven of geheel hebben bewerkt wat achter gelaten was.

Waar zal Toy Story 4 over gaan?

Aangezien de scenarioschrijver relatief nieuw is in deze scene, zal het verhaal niet al te moeilijk zijn namelijk de vier Pixar regisseurs-bazen van o.a. Toy Story 1 & 2, Inside Out, Wall-E en Toy Sory 3 hebben samen de koppen bij elkaar gestoken en een krachtig verhaal weten te bekokstoven. De Exacte details zijn nog vaag maar wat we tot nu toe weten is dat het meer zal richten op de liefdesverhouding tussen Woody en Bo Beep. Bo was ergens tussen de tweede en derde film reeks verloren gegaan, dus zal het herenigen van Woody met zijn oude vlam het plot vormen van het nieuwe deel in de Toy Story reeks.

Wie zullen we allemaal terugzien in Toy Story 4?

Natuurlijk zullen we Woody terug gaan zien in dit deel al is nog niet officieel bekent dat Tom Hanks deze zal gaan inspreken volgens Pixar/Disney, al heeft Tom dit al wel zelf bevestigd. Buzz Lightyear zal ook terugkeren aangezien hij in alle delen de sidekick van Woody is verwachten we dat hij hem samen met Jessie zijn missie te voltooien en natuurlijk heeft Buzz een oogje op Jessie en na verwachting zal Joan Cusack haar weer inspreken. Bo Beep zal zoals het plot al bekent heeft gemaakt ook terugkeren samen met andere zoals Etch en Weezy.

Mr en Mrs Potato Head aangezien de film over romantiek gaat zullen deze twee natuurlijk niet ontbreken lijkt ons maar het is niet geheel duidelijk of zij erbij zullen zijn want Don Rickles, de stem van Mr Potato Head, is in 2017 overleden dit is natuurlijk op te lossen door een andere acteur te nemen om hem in te spreken of oud materiaal van Pixar te gebruiken wat hij voorheen heeft ingesproken anders wordt verwacht dat Mrs Potato Head (Estelle Harris) ook zal verdwijnen.

Bonnie heeft van Andy het meeste speelgoed gehad zei zal zo af en toe wel in beeld komen maar de film gaat natuurlijk niet over de eigenaren. De rest van de crew zal ook niet ontbreken in Toy Story 4 aangezien hun in alle drie de voorlopers ook van de partij waren en geen afscheid hebben genomen zoals Trixie, Rex, Slinky Dog, Mr Prickelpants en niet te vergeten Ken & Barbie enkel zijn hun achter gebleven in de kinderopvang maar dat wil niet zeggen dat we ze niet zullen gaan zien natuurlijk.

Hebben we weer een BAD-GUY?

In de vorige delen hadden we altijd wel een bad-guy zoals Sid uit Toy Story die het liefst al het speelgoed vernietigde, en in deel twee hadden we Stinky Pete, het speelgoed dat op gegeven moment niets waard meer was en Woody wilde hebben omdat hij veel waard was als collectie item. In Toy Story 3 hadden we Lotso the Bear die echt een hekel had aan kinderen en het kinderdag verblijf meer dan zat was. Of we nu weer een bad-guy zullen treffen is nog te voorzien we verwachten het wel mischien heeft Bo Beep wel een andere vriend of mag ze niet zomaar weg je weet het niet maar we blijven speculeren voor Toy Story 4.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments