Koning Herboren in de Eerste Trailer van ‘The Lion King’

Nadat Jon Favreau in 2016 een ‘live action' van de The Jungle Book gecreëerd had, en deze zoveel geweldige resultaten boekte, heeft Disney hem de opdracht gegeven om een remake te maken van The Lion King. Tot op heden van de enkele posters hebben we hiervan nog maar weinig vernomen, totdat vandaag de eerste teaser trailer door Disney beschikbaar werd gesteld van de langverwachte film, bekijk deze snel hieronder.

In deze eerste trailer van Disney horen we Mufasa die zijn zoon Simba vertelt wat het betekent om de koning te zijn van de Pride Lands. Tegelijk zien we de meest gedenkwaardige bekende scene van de orginele The Lion King uit 1994, alle dieren reizen af naar Pride Lands om samen te komen en de huldiging van de pasgeboren zoon van Koning Mufasa en Koningin Sarabi, Simba te zien. De trailer is een volledige reboot van het origineel, inclusief de baviaan Rafiki die de huldiging voltrekt en Simba bovenop de Pride Rock hoog boven zich houd en hem toont aan de toegekomen bezoekers. Dit geeft de fans het gevoel dat de film The Lion King in live action het zelfde zal zijn als het origineel zoals dat met Beauty and the Beast en The Jungle Book het geval was.

Nieuwe en Oude bekenden

The Lion King wordt vertegenwoordigd door de volgende cast Donald Glover als Simba, James Earl Jones als Mufasa, Beyonce die Nala inspreekt, Chiwetel Ejiofor als Scar, Billy Eichner en Seth Rogen als Timon en Pumbaa, Alfe Woodard als Sarabi, John Kani als Rafiki en Florence Kasumba, Eric Andre, Keegan-Michael Key die de Scar assisteren als de drie hyena's Shenzi, Aziz en Kamari inspreken, de laatste 2 namen zijn hernoemt en niet uit het origineel. We zien ook oude bekenden maar eigenlijk ‘horen' we die enkel, namelijk Hanz zimmer en Elton John zijn terug om hun muzikale tonen te herwerken in de nieuwe film. Naast Elton John zal ook Beyonce te horen zijn in de soundtrack en de eindcredits.

The Lion King zal te zien in de bioscoop vanaf 19 juli, mocht deze uitgesteld worden of wil je meer film release datums bekijken check dan onze film release overzicht van 2019.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments