Welkom in de wereld van ‘Artemis Fowl’ – Teaser Trailer

Disney komt volgend jaar naast de de verfilming van de animaties The Lion King en Aladdin en het vierde deel van The Avengers, met de langverwachte verfilming van de fantasy-boekenreeks van Eoin Colfer en gaat over de 12 jarige jongen Artemis Fowl, die een meesterbrein heeft van een crimineel. Bekijk de eerste teaser hieronder:

Kenneth Branagh heeft de productie en regie in handen gekregen van Disney, en geeft met de teaser trailer een korte indruk van Artemis Fowl (Ferdia Shaw). De film is gebaseerd op het eerste boek uit Colfer's serie en volgen we Artemis Fowl die de strijd aangaat met een krachtige feeën, in de duistere verborgen feeën-wereld. Deze zijn mogelijk de verantwoordelijke van de verdwijning van zijn vader.

Humor

Om een beter beeld te geven van de feeën wereld wordt in de eerste trailer weinig rekening gehouden met de humor die in de boekenreeks te vinden is, we kunnen ons wel inleven dat Branagh deze wereld ons wilde laten zien en wachten we af op de mogelijke volgende trailer van Artemis Fowl. Naast Shaw zien we Nonso Anozie als Artemis butler, Miranda Raison als moeder Angeline. Josh Gad als de dwerg Mulg Diggums, Lara McDonnell als Captain Holly Short, die word gekidnapt door Artemis voor feeën-goud en Judi Dench als Commander Root, leider van de LEPrecon politie.

De release datum van Artemis Fowl, staat ingepland voor 7 augustus 2019.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments