Betoverende Teaser van Aladdin

Een van de meest geliefde animatie films uit de Disney geschiedenis moet toch wel Aladdin zijn, maar nu Disney bijna meeste animatie kaskrakers aan het omzetten is naar live-actie films, zal de film uit 1992 er uiteindelijk ook aan moeten gaan geloven. In oktober 2016 kregen we dus het bericht dat regisseur Guy Ritchie het plan heeft om Aladdin te gaan regisseren en nu exact 2 jaar later is er eindelijk de eerste betoverende teaser-trailer gearriveerd. Hieronder kun je deze bekijken:

Het is nog geen volledige trailer maar enkel een klein voorproefje wat de fans wel al laat zien wat Aladdin zal gaan bieden. Het begint met het aanvliegen van de papegaai we nemen aan dat dit Iago zal zijn en of deze zal spreken dat moeten we nog gaan meemaken, hierna komt een shot van de woestijn buiten Agrabah waar menig hart sneller zal van gaan kloppen van herinneringen die ze hebben van de fantastische Cave of Wonders (grot der wonderen) die werkelijk mooi is uitontwikkeld tot live-action weergave ten opzichte van de animatie.

Genie

We zien bij het neerstrijken op de grot ook een schim van de slechterik Jafar, gespeeld door Marwan Kenzari, hij is te herkennen aan de tulband met pluim en staf die hij vast heeft. Aan het eind zien we Aladdin (Mena Massoud) naar de magische lamp reiken, wat dan weer opvalt dat de volgende personages nog ontbreken in de teaser dit zijn natuurlijk Naomi Scott als Jasmine en Will Smit als Genie. Vooral laats genoemde ben ik wel benieuwd naar want hoe zal deze eruit zien in deze live-action versie is het ook z'n komiek zoals in het orgineel Robin Williams hanteerde of ziet hij er heel anders uit, het ziet er naar uit dat het team achter Aladdin het zelfde straatje in zal gaan als met de remake van Belle en het Beest, hier werd exact aan het orginele script gehouden en zagen alle personages er het zelfde uit.

We kunnen dus 24 mei 2019 gaan zien dat Aladdin, verlieft op Jasmine een magische lamp gaat vinden met daarin Genie, die hem drie wensen belooft, enz. Hou er rekening mee dat deze release datum ook eventueel uitgesteld kan worden controleer dan altijd even ons film release overzicht van 2019 om op de hoogte te blijven welke datum volgend jaar films verschijnen in de bioscoop.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments