Pet Sematary geeft je Kippenvel

Het is de maand van Horror dus een uitstekend plan om Stephen's King eerste trailer van de remake van Pet Sematary uit te brengen door Paramount Pictures, “There’s something that brings things back..” nadat vorige week de eerste foto's online verschenen. Neem snel een kijkje hieronder:

Pet Sematary

In de eerste trailer van Pet Sematary word een duidelijk beeld gegeven van de volgende grote verfilming van een van Stephen' s Kings enge verhaallijnen, die je laat zien dat als iets dood is beter dood moet blijven. We volgen Dr. Louis Creed (Jason Clarke) die samen met echtgenote Rachel (Amy Seimetz) en hun twee kinderen die onlangs verhuist zijn vanuit Boston naar het dorpje Maine. Daar ondekken de kinderen een mysterieuze begraafplaats verborgen het bos, achter het huis van de familie.

pet sematary trailer geeft je kippenvel

Na verschillende gebeurtenissen neemt Louis contact met de buurman, Jud Crandall (John Lithgow). Dat zal geen oplossing bieden en hem en de familie nog meer problemen tot gruwelijke en dodelijke gevolgen hebben. Pet Sematary draait vanaf volgend jaar 5 April in de Nederlandse bioscopen

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments