The Irishman Laatste Trailer

Netflix dropt volgende week een van de grootste en langverwachte producties ooit: The Irishman. Drie en half uur lang komen Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci samen om het verhaal overeen van de grootste onopgeloste mysteries in de Amerikaanse geschiedenis te vertellen, namelijk de verdwijning van de legendarische vakbondsleider Jimmy Hoffa (Pacino). Kijk hieronder de laatste trailer.

Hoewel de film The Irishman een ​​absolute must-see is, en zeer waarschijnlijke dé film-gebeurtenis van het jaar gaat zijn, Het verhaal speelt zich af in de wereld van de georganiseerde misdaad in Amerika na de Tweede Wereldoorlog. Verteld vanuit de ogen van oorlogsveteraan en huurmoordenaar Frank Sheeran (De Niro), we zien de meest beruchte figuren langs komen waaronder maffiabaas Russel Bufalino (Pesci).

De trailer laat nog enkele verbeteringen zien aan de CGI van De Niro, en de onthulling van enkele cruciale scènes. Ga er goed voor zitten volgende week zorg voor voldoende vocht en de eventuele versnaperingen want deze film duurt dus echt 3,5 uur en je zal geen moment de tijd krijgen om deze even te ontzien. Mocht je deze in de bioscoop gaan bekijken zorg dan nattuurlijk voor de zelfde maatregelen 😉

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments