Als een van de weinige films in 2020 die zijn mannetje staat als het gaat om bioscoop release, ziet regisseur Shawn Levy's Free Guy eruit alsof het het soort blockbuster is dat we hadden kunnen verwachten in een normale releaseperiode deze zomer. En als deze pandemie geen roet in het eten had gestrooid, was dat precies wat we zouden hebben gekregen, en de Ryan Reynolds-komedie afgelopen juli hadden kunnen verwachten.  Bekijk de nieuwste trailer van Free Guy hieronder:

Het is bijna een jaar geleden sinds de debuuttrailer en als het goed gaat, lijkt de film een ​​van de films met een groot budget te zijn die de pandemie overtroeven, aangezien hij momenteel op weg is voor een release in december.

De sciencefiction-actiekomediefilm is gebaseerd op het leven van een gewone bankbediende genaamd Guy (Ryan Reynolds), die ontdekt dat hij eigenlijk een NPC is in een videogamewereld, die een kruising is tussen Grand Theft Auto en Fortnite.

Universal Pictures komt vandaag met de nieuwe trailer van de prehistorische familie The Croods, en zij komen voor een hele grote uitdaging te staan. Ze moesten eerder al huis en haard achter zich laten. Nu krijgen ze ook nog te maken met een andere familie die de boel behoorlijk op zijn kop zet, de familie The Bettermans. Deze familie beweert dat ze beter ontwikkeld zijn dan zij. Bekijk snel de trailer nieuwste hieronder:

Film Informatie

Film Informatie

De releasedatum van Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus is 30 oktober 2020 – en de eerste trailer is eindelijk hier. Ondanks de aanhoudende volksgezondheidscrisis, eindigde het tweede seizoen van de Star Wars tv-show, gemaakt door Jon Favreau, met filmen voordat alles eerder dit jaar werd afgesloten. Bekijk de trailer snel hieronder;

 

Dit seizoen verschijnen er tal van personages uit een sterrenstelsel ver, ver weg, waaronder een hoofdpersonage uit de animatieserie The Clone Wars en een oude favoriet uit de Star Wars-films. We verwachten ook meer te leren over Baby Yoda en zijn thuiswereld, evenals over de mysterieuze Darksaber die in de laatste aflevering van het eerste seizoen wordt onthuld.

 

Film Informatie

THE FATHER, Anthony is 80, ondeugend, leeft uitdagend alleen en wijst de verzorgers af die zijn dochter, Anne, bemoedigend introduceert. Maar ook voor Anne wordt hulp een noodzaak; ze kan geen dagelijkse bezoeken meer afleggen en Anthony's greep op de realiteit is aan het ontrafelen. Als we de eb en vloed van zijn geheugen ervaren, aan hoeveel van zijn eigen identiteit en verleden kan Anthony zich dan vastklampen? Hoe gaat Anne om als ze rouwt om het verlies van haar vader, terwijl hij nog voor haar leeft en ademt? The father omarmt het echte leven hartelijk, door liefdevolle reflectie op de levendige menselijke conditie; hartverscheurend en compromisloos aangrijpend – een film die zich nestelt in de waarheid van ons eigen leven.

Film Informatie

Universal heeft een actievolle trailer van James Bond ‘No Time to Die‘ online gezet, in deze 25e editie zullen we Daniel Craig voor de laatste keer als de geliefde geheime agent 007 zien. Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zal ditmaal de nieuwe Bond schurk zijn en waarschijnlijk uitgroeit tot Dr. No zie de nieuwste trailer hieronder om zelf tot conclusie te komen:

In No Time To Die heeft Bond zijn actieve dienst verlaten en geniet hij van een rustig leven in Jamaica. Zijn rustige leventje is van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt en om hulp komt vragen. De missie om een ​​gekidnapte wetenschapper te redden blijkt veel verraderlijker dan verwacht, waardoor Bond op het spoor komt van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Regie: Cary Joji Fukunaga, met oa: Daniel Craig, Léa Seydoux and Helena Bonham Carte.

Film Informatie

Nadat de The King's Man van Matthew Vaughn van november 2019 naar februari 2020 verplaatst en werd deze opnieuw uitgesteld. Nu zal op 17 september de prequel van ‘Kingsman' eindelijk te zien zijn in de bioscopen. Om iedereen te pushen heeft 20th Century Studios een nieuwe trailer uitgebracht, met een flitsende nieuwe kijk op de hoofdrol die door Ralph Fiennes wordt vertolkt. Bekijk hieronder de nieuwste trailer:

 

Aangepast aan de stripboekenreeks “The Secret Service” van Mark Millar en Dave Gibbons, duikt “The King’s Man” dieper in op de ontstaansmythe van het spionagecollectief Kingsman. Deze film speelt zich af in het begin van de twintigste eeuw en volgt een verzameling van de ergste tirannen en criminele meesterbreinen in de geschiedenis, die allemaal samenkomen om een ​​oorlog uit te stippelen om miljoenen mensen uit te roeien, terwijl één man tegen de klok racet om ze te stoppen. Deze keer treden Ralph Fiennes en Harris Dickinson in de schoenen van Colin Firth en Taron Egerton, die de rol van ouderling Kingsman en zijn nieuwste rekruut overnamen. ‘The King’s Man' zal de derde film in de serie van Matthew Vaughn, na ‘Kingsman: The Secret Service' uit 2014 en ‘Kingsman: The Golden Circle' uit 2017.

Vanaf vandaag zijn onze favoriete Spaanse overvallers terug op Netflix, met het nieuwste seizoen 4 van La Casa de Papel. Hoelaat? Om exact 9 uur zal deze te zien zijn via de aanbieder.

Echte fans wisten het natuurlijk al, maar na negen maanden wachten is het eindelijk zover en staat het vierde seizoen van La Casa de Papel nu op Netflix. Vanaf vandaag krijgen we antwoord op de vragen waarmee het derde seizoen ons liet zitten, hoe gaat het met de opgepakte Lisbon? Overleeft Nairobi de schotwond in haar borst? en wat gebeurd er na het opblazen van de legertank wat uitgevoerd werd door emotie van El Professor, en geeft de eerste echte slachtoffers in de serie. Het word gegarandeerd een spannend nieuw La casa de Papel seizoen!

 

Film Informatie

De laatste trailer van Black Widow geeft ons het meest volledige beeld van de komende Scarlett Johansson blockbuster tot nu toe. Wil je weten wat de Taskmaster van plan is in de komende film of meer wilt weten wat de onderlinge relatie tussen Yelena Belova (Florence Pugh) en Natasha Romanoff is, geeft de nieuwste trailer van Marvel daar antwoord op.

Eindelijk krijgt de Taskmaster meer aandacht, deze schurk in Black Widow is anders dan enig andere bad-guy die we in de Marvel films terug hebben gezien. Het lijkt er namelijk op dat de Taskmaster een combinatie van alle Avengers leden is zo zien we een scene waarop hij de boog hanteerd op de zelfde manier als Hawkeye, maar ook fysieke vechtstijlen uitvoerd die vergelijkbaar zijn met Black Widow evenals het hanteren van het schild op de manier van Captain America.

Zo zal Natasha het moeten opnemen tegen een tegenstander die alle vaardigheden heeft van het Avengers team, zo als we in onze vorige trailer reviews aangaven weerspiegeld de Taskmaster alle bewegingen van zijn tegenstander om deze persoon te verslaan. Als perfecte versie van elk lid zal Black Widow hier haar handen vol aan hebben. Gelukkig hoeft ze hem niet alleen te bestrijden en krijgt ze de hulp van haar zus Yelena (het zal niet haar echte zus zijn maar volgens mij meer dat ze ermee is opgegroeid) en zo heeft ze nog meer familie, en zullen ze samenwerken om het spionageprogramma dat hen tot internationale moordmachines heeft ontwikkeld te vernietigen.

Black Widow is te zien vanaf 1 mei in Nederlandse bioscopen of deze net als James Bond No Time to Die ook uitgesteld gaat worden wegens coranavirus (Covid-19) dat is nog niet bekend en gaat dit hopelijk volgens planning de zalen in.

Film Informatie

Scooby-Doo keert terug na jaren afwezigheid naar het witte doek. Als een volledige 3D-animatiefilm Scoob!. met het mysterie: een complot om de spookhond Cerberus op de aarde los te laten. In een race tegen de klok om deze ‘dogpocalyps' te stoppen, ontdekken ze dat Scooby een grotere rol in het universum heeft dan ooit iemand had kunnen bedenken. bekijk hieronder wat Warner Bros met de laatste officiële trailer voor de film heeft gedaan voordat deze in mei in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnt.