Nieuwste Trailer Black Widow in Actie met Taskmaster

Ongeveer een maand geleden kregen we voor het eerst de schurk Taskmaster in Black Widow enkel bestond deze actie uit het richten van een pijl en boog en een korte actie op de Red Guardian. Het gaf op dat moment nog maar weinig indruk en er werden door de fans vele vragen onbeantwoord. Nu heeft Marvel een tweede trailer uitgebracht met een betere kijk op Black Widow's komende tegenstanders in deze komende kaskraker, kijk deze snel hieronder:

Het was een mooie dag voor de hoofdrol spelers Scarlett Johansson en Florence Pugh, namelijk ze zijn voor drie Oscars genomineerd voor hun werk in de volgende films, beste vrouwelijke rol in Marriage Story, beste film en bijrol in Jojo Rabit en beste bijrol in Little woman. En met klap op de vuurpijl kwam vandaag ook de nieuwste trailer van het komende werk van deze twee.

Zoals hierboven aangegeven, bevat de nieuwe trailer van Black Widow meer momenten tegenover Taskmaster – een schurk die een vaardigheid heeft met fotografische reflexen, dat wil zeggen dat hij elke manoeuvre die hij ziet, direct kan nabootsen. Dit is waarom hij op een moment in spiegelbeeld exact het zelfde doet als Romanoff.

Black Widow speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War en begint met Natasha Romanoff op de vlucht voor internationale autoriteiten nadat ze haar trouw aan de Sokovia-akkoorden heeft verraden. De achtervolging leidt haar naar Boedapest, waar ze niet alleen herenigt met een jongere collega, Yelena, maar verwikkeld raakt in een complot dat verbonden is aan het trainingsprogramma dat haar tot een huur-moordenaar heeft gemaakt. Om haar missie te voltooien, heeft ze meer bondgenoten nodig en roept ze de hulp in van de Red Guardian en Melina. Black Widow is te zien vanaf 29 april in Nederlandse bioscoop.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments