Eerste Trailer Ghostbusters: Afterlife verbindt je met het Origineel!

Een van de meest geliefde films in de Amerikaanse filmgeschiedenis zijn toch wel de Ghostbusters en is in diverse uitgave toch wel aangepast en blijft de orginele film van Ivan Reitman uit 1984 onbetwist de favoriet onder de fans. Na het slechte vervolg uit 2016, keert deze franchise terug met Ghostbusters: Afterlife van Jason Reitman. De eerste trailer is vandaag uitgekomen en laat zien dat deze verbonden is met de eerste uitgave. In de Ghostbusters: Afterlife trailer zien we nog niet de gehele cast maar bijna de gehele orginele cast keert terug in deze film om als vervolg te dienen van de orginele eerste twee films, Bekijk de trailer hieronder.

We zien in de trailer van Ghostbusters: Afterlife dat ze naar het platteland verhuizen Summerville, Oklahoma. We worden voorgesteld aan het gezin door de ogen van zoon Trevor (Finn Wolfhard). We komen er al snel achter dat de familie niet al te veel geld meer heeft en door de spullen van hun opa te bekijken voor verkoop, Al snel wordt duidelijk dat hun opa misschien wel een van de leden van het Ghostbusters-team was.

De familie bestaat uit moeder (Carrie Coon) en zusje Phoebe (Mckenna Grace). Kort na hun aankomst in het dorp, komen er onverklaarbare aardbevingen voor in Summerville het lijkt erop dat er bovennatuurlijke elementen in het spel zijn en wie bel je dan? Enkel dat ze deze niet zullen bellen maar zelf met als een groep kinderen in actie zullen komen om deze dreiging aan te pakken. De trailer toont de vondst van Ecto-1 en de bijkomende spoken-vangers, we zien de groep wegrijden en wennen aan de functies van de Cadillac, waaronder het schutters kanon dat naar buiten kan schuiven.

Ghostbusters: Afterlife zal op 9 juli in de Nederlandse bioscopen draaien. Tot die tijd moeten we het doen met de trailer en de film release lijst van 2020

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments