Release Mulan niet in bioscoop maar op Disney Plus

Vele fans waren er al even bang voor, maar Disney heeft tijdens een investeerdersvergadering besloten dat de live-action Mulan geen bioscooprelease zal krijgen, maar zijn debuut digitaal op 4 september 2020 (VS)  bij Disney+ zal zijn.

Een andere verassing is dat de film niet ‘gratis' te zien zal zijn via de dienst daarvoor is de film te duur geweest kwa productie, je kunt de film huren voor 30 dollar omgerekend is dat €21,- en dat komt dan bovenop je abonnement.

De mogelijkheid bestaat dat de film nog wel te zien is in de bioscoop omdat in Europa al een deel van de bioscopen weer geopend zijn is het mogelijk deze film te release op het witte doek, hierdoor kan het dus zijn dat deze film niet beschikbaar is via Disney+ in Nederland. Bob Chapek, CEO van Disney gaf ook aan dat landen waar geen Disney+ beschikbaar is dat hier ook een bioscoop release zal komen op de zelfde datum.

Tijdens deze vergadering werd ook goed nieuws aangekondigd namelijk het Disney+ programma op dit moment 60,5 miljoen abonnees heeft dit is mede te danken aan de thuisblijf-crisis covid-19, we moeten helaas nog even wachten tot verdere informatie wat de planning van Mulan wordt voor de Nederlandse markt.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments