Eindelijk de Nieuwe Trailer van Disney’s Artemis Fowl

Artemis Fowl komt vanuit een populaire boekenreeks die bijna 20 jaar geleden begon, Nu brengt Disney het verhaal naar het witte doek, en nu zien we de eerste maar eigenlijk officieel de 2e trailer die meer dan een jaar op zich liet wachten. De nieuwe Artemis Fowl trailer onthuld veel details over de aankomende film, waaronder hoe verschillend deze zal zijn ten opzichte van de boeken die als inspiratie deden. Mulch is nog steeds een Gigantische Dwerg, kijk de trailer snel hieronder.

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat de eerste trailer uit kwam van de nieuwe Artemis Fowls-film. Deze was oorspronkelijk gepland voor release in augustus van afgelopen jaar, maar werd terug geroepen en zal volgens planning in mei te zien zijn. In de Artemis Fowl trailer zien we dat zijn vader gevangen wordt genomen en leert Artemis ook dat zijn vader een meester dief blijkt te zijn. Nu is het aan hem om zijn vader te gaan redden, dit alles met behulp van wat magie de speciale snufjes van zijn vader en wat extra hulp dat hij krijgt aangeboden.

De trailer toont ons verschillende stukken en zien er allen interessant uit, wel wijkt het een en ander van het origineel zo is Holly Short partner van Artemis in plaats van het slachtoffer, Mulch (Josh Gad) is de criminele gigantische dwerg die door de feeën wordt gebruikt om Artemis te stoppen, maar zal ook met hem samen werken. Hoewel deze aanpassingen anders zijn dan uit de boekenreeks betekend het niet dat dit een slechte vertoning zal worden, met cast leden van oa Judi Dench en Colin Farrell is het niveau aardig hoog liggend.

Ervan uitgaande dat Artemis Fowl niet opnieuw wordt vertraagd, zien we alles wat de film te bieden heeft over ongeveer drie maanden mocht je meer films willen gaan zien kijk dan ook eens naar onze film release overzicht voor 2020

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments