Guardians of the Galaxy Vol. 3 pre-productie uitgesteld

Guardians of the Galaxy Vol. 3 geeft op dit moment veel vragen. Namelijk hoe zit het nu met James Gunn hij is ontslagen, wordt hij alsnog terug gevraagd als producer? Of gebruiken ze wel zijn script? Wie vervangt hem dan? Of krijgen we een mega lange uitstel of komt er gewoon geen deel 3 meer? Sommige van deze vragen zijn nu beantwoord zoals de productie die van de winter zou beginnen, het is duidelijk dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 eerst alles recht moet gaan zetten en dat Marvel niet wil dat dit een slecht vervolg wordt en de productie tijdelijk heeft stop gezet.

Dit nieuws komt vanuit The Hollywood Reporter, hiering staat dat een deel van de pre-productie voor de voorbereidingen van de film is afgewezen. Dit najaar zou deze productie beginnen en de ingehuurde werknemers werden daar op voorbereid, dit is helaas nu afgewezen en in de wacht gezet. Deze werknemers hebben te horen gekregen dat ze ander werk mogen aannemen tot nader bericht van Disney en Marvel nadat uitgezocht is wat te doen na het ontslag van Gunn. Er was tevens geen officiële releasedatum voor Guardians of the Galaxy Vol. 3, maar dit werd verwacht dat dit in 2020 zou zijn. Nu met het stop zetten van de pre-productie kan het zijn dat dit dus niet gehaald gaat worden.

Vooralsnog ziet het er naar uit dat Marvel of Disney geen haast hebben om een vervanger te vinden voor Gunn. Gespeculeerd wordt dat Thor: Raganarok-regiseur Taika Waititi dit kan gaan worden hij heeft overigs wel onlangs een ontmoeting gehad met Marvel, maar of dat voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 was is niet bekend. Hoewel iedereen wel nieuwsgierig is naar Guardians lijkt het mij een goede zet van Marvel en Disney om eerst een goede vervanger te vinden als producer ipv geen volmaakt vervolg te presenteren. Zodat de juiste persoon gevonden wordt; iemand die met de cast en het materiaal kan werken. Of het script van James Gunn gebruikt zal gaan worden is nog steeds een open vraag. Het vertragen van de opnames en pre-productie geeft ook iedereen de tijd om afstand te nemen van James Gunn.

Technisch kunnen we niet stellen dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vertraagd want er is natuurlijk nooit een officiële releasedatum geweest, maar we hopen alsnog dat de release ergens zal komen in 2020

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments