De Weekend Tips #12

film & serie tips guardians of the galaxy

Als je dacht alles al gezien te hebben dan moet je echt Guardians of the Galaxy gaan kijken deze verrassende film met “Vin Diesel” in de hoofdrol haha die eigenlijk maar 1 zin heeft gezegd in heel de film “ik ben Groot” voor de rest een film waar je van moet houden met rare gekleurde wezens pratende dieren (sorry rocket) etc..
Ben je een dracula fan? Dan is Dracula Untold een zeer goede film met Luke Evans als verdediger van zijn rijk met de hulp van dracula krijgt de jonge prins een kracht die alles aan kan of toch niet alles kijk deze weergaloze vampier film nu..
Of word het een tranentrekker If i Stay deze drama over de 17 jarige Mia die haar leven als chello speelster niet op kan geven maar op een dag krijgt ze een verschrikkelijk ongeluk waarbij ze voor de keuze staat om te blijven leven of de wereld te verlaten..

Serie van de week is Seizoen 3 van ARROW deze meeslepende “superheld” zorgt dat de straten schoon blijven van seizoen 3 kan je aflevering 1 t/m 6 al bekijken op de AFK-Box

Weekend Film/Serie Tips #12

Dracula Untold

 • Genre: Avontuur/Actie
 • Duur: 91 min
 • Jaar: 2014

De vijftiende eeuw. De jonge prins Vlad Tepes leidt samen met zijn gezin een gelukkig leven en heerst over een klein koninkrijk. Wanneer de door hem gevestigde vrede wordt bedreigd door een moordlustige sultan reist Vlad af naar de Broken Tooth berg, waar hij een oeroude tovenaar tegenkomt. De twee sluiten een deal, de prins krijgt de kracht en snelheid om zijn vijanden te vernietigen, maar zal daardoor een onstilbare dorst naar menselijk bloed hebben. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: Dracula.

Guardians of the Galaxy

 • Genre: Actie/Sciencefiction
 • Duur: 121 min
 • Jaar: 2014

In het heelal wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal vreemde figuren.

ifistay review

If i Stay

 • Genre: Drama
 • Duur: 107 min
 • Jaar: 2014

Het verhaal gaat over een 17-jarig meisje Mia dat in een coma raakt en een zogenaamde uittreding heeft nadat zij en haar familie betrokken zijn bij een tragisch auto-ongeluk. In de vierentwintig uur die volgen op het afschuwelijke auto-ongeluk, wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld.

 

Arrow (seizoen 3)

 • Genre: Actie/Avontuur/Crime
 • Start Seizoen: 2012

Na een schipbreuk waarbij zijn vader omkomt, wordt miljardair Oliver Queen vijf jaar lang vermist en doodgewaand, voordat hij wordt teruggevonden op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. In zijn geliefde Starling City wordt hij met open armen verwelkomd door zijn toegewijde moeder Moira, zijn geliefde zusje Thea en zijn beste vriend Tommy. Al snel merken ze dat Oliver is veranderd door zijn beproeving op het eiland. Terwijl Oliver de waarheid over de man die hij is geworden geheim houdt, wil hij de fouten uit zijn jonge jaren goedmaken en probeert hij zich te verzoenen met zijn ex-vriendin, Laurel Lance.

Heimelijk creëert hij de persona van Arrow, een vigilante, om het onrecht dat zijn familie is aangedaan en de uitwassen van de samenleving te bestrijden en zijn geliefde stad Starling City weer in haar oude glorie te herstellen. Overdag speelt Oliver de rol van de rijke, zorgeloze playboy, die hij ooit was, bijgestaan door zijn toegewijde chauffeur/bodyguard, John Diggle, terwijl hij onder de dekking van de duisternis zijn geheime identiteit aanneemt. Laurels vader, rechercheur Quentin Lance, is vastbesloten om de onbekende vrijbuiter te arresteren. Ondertussen wordt duidelijk dat Olivers moeder Moira, die inmiddels hertrouwd is met een zakenpartner van zijn vader, meer weet van de dodelijke schipbreuk en meedogenlozer is dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Ze werkt, zij het tegen haar wil, samen met Malcolm Merlyn, een zakenman en lid van een groep gespecialiseerde moordenaars genaamd de League of Assassins. Hij heeft plannen om de wijk The Glades te vernietigen met een aardbevingsmachine om een persoonlijke reden. Eind seizoen 1 zet hij zijn plan in werking. Oliver doodt Merlyn blijkbaar in een laatste gevecht, maar kan niet voorkomen dat Merlyn's plan wordt voltooid.

In seizoen 2 gaat Oliver verder met zijn werk. Hij staat nu op betere voet met de politie, vooral agent Quentin Lance. Hij krijgt onder andere te maken met de mysterieuze Brother Blood, die werkt aan een middel dat mensen bovenmenselijke krachten kan geven. Oliver heeft dit middel eerder gezien tijdens zijn verblijf op het eiland, aan boord van een gestrande Japanse duikboot. Verder blijkt Malcolm Merlyn nog in leven te zijn, en wordt meer duidelijk over de League of Assassins. Deze wordt geleid door een zekere Ra's al Ghul. Bovendien blijkt Oliver's vriendin Sara, waarvan werd aangenomen dat ze was verdronken toen Oliver's jacht zonk, lid te zijn van de League.

Seizoen 3…. nu te zien 😉

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments