De Weekend Tips #11

film & serie tips earth to echo

Deze week is het vrij rustig met nieuwe films die je kunt bekijken tegenover vorige week toen waren er een hoop krakers uitgebracht.
Deze week kwam de HD versie van Left Behind met Nicolas Cage in deze film verdwijnen er plots ineens miljoenen mensen niemand weet wat de oorzaak is maar wat als dat gebeurd in een vliegtuig.
De Film Earth to Echo is ook een plezier om naar te kijken op een dag krijgt een groep vrienden te maken met een buitenaards wezen het lijkt een robot maar het is meer dan dat en zoekt een weg terug naar huis.  De echte meiden film en ook voor jongens natuurlijk die wel van wat dans houden 😉 iig met de nieuwe Step Up All in kan je weer even vooruit en je moves weer aanpassen.

En vanaf nu kunnen we ook Nederlandse films hier melden en we starten met seriemoordenares Lucia de B Deze leuke maar ook spannende Nederlandse film kan je nu kijken met de AFK-box let wel op hij heeft ingebakken Engelse ondertitels. Serie van de week is Once Upon a Time deze leuke serie met alweer het 4e seizoen en maken van iedere aflevering echt een waar sprookje alles komt tot leven en is een waar avontuur.

Weekend Film/Serie Tips #11

Earth to Echo

 • Genre: Avontuur
 • Duur: 91 min
 • Jaar: 2014

Een groep jonge vrienden ontvangt versleutelde berichten op hun mobiele telefoons en proberen vervolgens de betekenis achter deze communicatie te achterhalen. Al snel ontdekken ze dat de berichten die ze ontvangen, afkomstig zijn van een mysterieus wezen uit een andere wereld dat wanhopig hun hulp nodig heeft.

Step Up All in

 • Genre: Muziek/Drama
 • Duur: 112 min
 • Jaar: 2014

Wanneer de MOB, een geweldige danscrew, de ene tegenslag na de andere ondervindt in Los Angeles, vertrekken ze en herenigen zich in Miami. Sean, een voormalig lid van de MOB, weigert op te geven en ontdekt een aanstaande competitie waar de eerste prijs een grote geldprijs en een show-contract voor Las Vegas inhoudt. Sean besluit een nieuwe crew samen te stellen – TRU KRU – die zal concurreren tegen zijn vijand, The Grim Knights, en zijn oude vrienden van de MOB.

nicolas-cage

Left Behind

 • Genre: Actie/Triller
 • Duur: 110 min
 • Jaar: 2014

Zonder waarschuwing verdwijnen miljoenen mensen over de hele wereld. De verdwijningen zorgen ervoor dat onbemande voertuigen verongelukken en uitbranden. Rellen en plunderingen beheersen de steden en er is niemand die kan helpen of antwoorden kan geven. De apocalyps nadert. Voor Ray Steele, de piloot van een jumbo jet, betekent dit dat hij zijn hysterische passagiers moet zien te kalmeren en zijn gehavende toestel ergens aan de grond moet zien te zetten. Tegelijkertijd probeert de beroemde journalist Buck Williams de situatie te begrijpen en voor Chloe Steele, de dochter van Ray, haar moeder en dochter terug te vinden.

luciadeb review

Lucia de B

 • Genre: Drama/Triller
 • Duur: 97 min
 • Jaar: 2014

De ambitieuze parketsecretaris Judith probeert koste wat kost de seriemoordenares Lucia de B. achter slot en grendel krijgen. Als dit is gelukt, krijgt Judith aanwijzingen waaruit blijkt dat Lucia onschuldig is. Lukt het haar om het tij te keren en Lucia vrij te krijgen?
“Kijk Nederlandse films op de AFK-Box via Talen->Dutch en zet ondertiteling uit tijdens het afspelen”

Once Upon a Time (seizoen 4)

 • Genre: Drama/Romantiek/Avontuur
 • Start Seizoen: 2011

De bewoners van het fictieve stadje Storybrooke komen allemaal uit diverse sprookjes, die naar de echte wereld getransporteerd zijn door de kwaadaardige koningin Regina. Zij heeft de daarvoor nodige spreuk bemachtigd van Repelsteeltje. De bewoners wonen al 28 jaar in het stadje en weten niet dat ze niet ouder worden. Hun hoop op redding ligt bij premiejager Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en Prince Charming. Zij kunnen de vloek verbreken en de verloren herinneringen van de personages verbreken.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments