Disney brengt Magisch Emotionele Trailer ‘Dumbo’

Meeste weten het al, maar Disney is in een rap tempo begonnen aan het maken van live action remakes van zijn klassieke animatiefilms. De eerst volgende is Dumbo, dit was de vierde film die de studio uitgebracht had. Enkele maanden geleden kregen we de teaser-trailer te zien, hierin kreeg je het beeld dat er nog voldoende zat aan te komen, nu er de eerste volledige trailer van Dumbo is aangekomen willen we deze zo snel mogelijk bekijken. Kijk snel:

De orginele klassieker is met 64 minuten een van de kortste films in de Disney reeks, om dus deze remake van Tim Burton meer body te geven zijn er wat meer menselijke verhaallijnen aan toegevoegd. We zien Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbines) die voor de pasgeboren olifant, Dumbo, willen zorgen. Milly en Joe houden onmiddelijk van de olifant, en komen er al snel achter wat hij kan met de grote oren.

Vliegen

Milly en Joe brengen tijd met Dumbo door en dat samen met enkele muizen, en een daarvan heeft een klein, rood uniform aan. Dit is duidelijk een remake van Timmie, die Dumbo altijd ondersteunde in de animatiefilm. Enkel is het niet duidelijk of Timmie de muis ook hier een grote rol zal spelen.

Maar als je een circus hebt en je ontdekt dat een van je olifanten kan vliegen, dan moet je dit toch wel aan je publiek laten zien. Dat is ook wat Max Medici (Danny DeVito), directeur van het circus, uiteindelijk doet. De vele publiciteit komt ook bij V.A. Vandemere (Michael Keaton), een ondernemer van een entertainmentbedrijf, Dreamland die het circus overneemt en de vliegende olifant. Of dat een goed idee was?

dumbo poster nieuw

In het verhaal is net als het origineel dat Dumbo gescheiden wordt van zijn moeder, gelukkig is hij niet alleen, en met behulp van de menselijke familie gaan ze hun best doen zijn moeder terug te halen. Of iedereen het droog zal houden tijdens de film valt te bezien de film zit vol tranentrekkers en emotie, zoals het zien van de kleine olifant in vernederende clown make-up.

Het is nog even afwachten of het verhaal net zo boeiend is als de orginele Dumbo, maar het ziet er vooralsnog visueel erg goed uit, 29 maart 2019 gaat het circus open en kunnen we de wereld vol wonder, mystiek en magie bewonderen. Bekijk tevens ook ons release overzicht van de films die 2019 kunnen verwachten.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments