Vol Actie de Spectaculaire Nieuwe Trailer Alita: Battle Angel

Oorspronkelijk zou Alita: Battle Angel afgelopen zomer al in de bioscoop draaien, maar deze werd terug getrokken om meer verbeteringen toe te voegen aan de motion-capture, zouden we in december de release verwachten, ook werd deze datum opnieuw uitgesteld en is nu de première op 14 februari 2019. Het sci-fi/actie verhaal gebaseerd op de manga / anime Gunnm van Yukito Kishiro met de vrouwelijke cyborg. Het vorige beeldmateriaal liet veel positieve reacties achter en kon hier en daar nog wel wat verbeteringen krijgen, nu is het tijd om te kijken naar de nieuwste trailer van Alita:

De trailer opent met Alita gespeeld door Rosa Salazar, die graag zoals iedere tiener de straat (lees daken) van Iron City op gaat om te ontdekken, daar ontmoet ze Hugo (Keena Johnson) waarmee ze een romantisch avontuur mee aangaat. Alita heeft problemen met haar uiterlijk omdat ze niet 100% menselijk is, haar verleden is ook een mysterie die ze snel zou achterhalen wat ze nu echt is. Ze werd in stukken gevonden op een sloop door Dr. Dyson Ido (Christoph Waltz), die haar opnieuw heeft in elkaar gezet en haar zal beschermen tegen de gevaarlijke buitenwereld.

Van Engel tot Warmachine

In deze nieuwste Alita: Battle Angel trailer laat je zien dat ze niet zomaar iemand is, en groeit ze uit tot een ware heldin. Terwijl ze niet weet waar haar verlangens liggen tussen haar menselijke aard en haar robot kant, komt ze enkele slechteriken tegen zoals Vector de vertegenwoordiger van de sloop waar ze gevonden zou zijn, maar ook de Hunter Zapan. Vector wil dat Alita gebruikt wordt als warmachine in zijn colosseum voor een brutale vechtsport, dat allesvernietigend is. De trailer van Alita geeft erg veel weer van wat er te wachten staat en zit bomvol actie en laat je zien waar haar kracht vandaan komt.

20th Century Fox Alita: Battle Angel wordt geregisseerd en is (mede) geschreven door Robert Rodriguez, bekend van oa zijn actiefilms waaronder Sin City, Spy Kids en Desperado. Hij kreeg hulp met het schrijven en produceren van James Cameron, die eigenlijk de gehele film zou doen maar door de Avatar-vervolgen daar geen tijd voor had. Dit heeft wel ten goede gedaan aan de grote anime ogen van Alita door de gedeelde visie in het gebruik van motion-capture technologie. De rest van de cast bestaat uit Jennifer Connelly, Deadpool's Ed Skrein, Mahershala Ali, Michelle Rodriguez en opkomend ster Lana Condor. Na de verschuivingen in de releasedatum zit Alita: Battle Angel nu op Valentijnsdag 14 februari 2019.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments