The Beast Unleashed in Nieuwe Trailer ‘Glass’

The Last Airbender uit 2010 van M. Night Shyamalan is nooit echt een succes geworden, al hopen enkele fans toch stiekem op een vervolg. Daartegenin kwam Shyamalan met Split in 2016 en onthulde dat deze film een connectie had met zijn film uit 2000, Unbreakable met Bruce Willis en Samuel L. Jackson. In januari zal de sequel Glass in de bioscopen draaien en de twee films met elkaar verbinden tot deel psychologische triller, deel superhelden. De nieuwste trailer laat dat zien:

In deze nieuwste Universal Pictures trailer van Glass, word er meer ingespeeld op het superhelden thema, in de sequel behandeld dokter Ellie Staple (Sarah Paulson) de drie mannen met de verschillende eigenschappen, zo heeft David Dunn (Willis) bovennatuurlijke onkwetsbaarheid hier kam hij achter nadat hij de enigste overlevende was van een treinongeluk. Elijah Price (Jackson) de gehandicapte galerie-eigenaar die een meesterbrein heeft en zich zelf als superheld ziet. En dan hebben we Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) de kidnapper die over 24 persoonlijkheden beschikt.

The Beast

Staple gelooft niet in het bestaan van superhelden, maar nadat Elija een slecht plan uitgedacht heeft om uit te breken uit de instelling met de hulp van Crumb's meest meedogenloze persoonlijkheid “The Beast”. Dit plan lijkt te werken en zo komt Crumb op vrije voeten en is niet te stoppen, eenmaal uitgebroken gaat hij opnieuw op zoek naar tienermeisjes. Casey (Ana Taylor-Joy) zien we daardoor ook terug die al eerder “The Beast” ontmoet heeft in Split, David zal ook moeten uitbreken om hem tegen te stoppen. Staple komt er dus zo achter dat sommige mensen niet zijn te stoppen met enkel het gebruik van kogels. Glass is te zien vanaf 17 januari in de Nederlandse bioscopen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments