Jean Grey verliest controle in X-Men: Dark Phoenix – Opnieuw Uitgesteld

Na meer dan twee en half jaar met spin-offs als Logan en Deadpool keert X-Men weer terug naar de hoofdbron van het verhaal met Dark Phoenix, eigenlijk werd deze verwacht in november maar door eventuele reshoots en de overname door Disney is de première van X-Men: Dark Phoenix eerst al uitgesteld naar Valentijnsdag 2019 vandaag werd bekent gemaakt dat dit 7 juni 2019 zal worden. Enkele dagen geleden is door 20th Century Fox de eerste trailer uitgebracht, bekijk deze snel hieronder:

 

In X-Men: The Last Stand uit 2006 kreeg het publiek te maken met Jean Grey en haar bezit van de Phoenix kracht. Maar dit liet vele vragen bij fans, en werd hier in de vervolg films niet dieper op ingegaan. We zien in de trailer van X-Men: Dark Phoenix dat de jonge Jean Grey door actrice Sophie Turner (aka Sansa Stark uit HBO's Game of Thrones) de hoofdrol beheerst, in Dark Phoenix keert de X-Men-franchise terug naar het klassieke verhaallijn over de corruptie en de ondergang van Jean Grey die op zoek gaat naar onbeantwoorde vragen die heeft en klopt hiervoor aan bij Magneto (Michael Fassbender).

Phoenix duistere kracht

Professor X heeft maatregelen genomen om te voorkomen dat Jean op jonge leeftijd door de Phoenix kracht zou worden overgenomen. We zien in de trailer dat die onderdrukking van X niet meer heerst, zoals eerder onthult is het begonnen door een reddingsmissie van de X-Men waar zij de ruimte ingaan en getroffen werden door een zonnevlam, vermoedelijk dat deze de krachten van Jean's Phoenix heractiveert en niet meer onderdrukt kunnen worden. Haar teamgenoten met in het bijzonder Cyclops die zoals iedereen weet een oogje op haar heeft moeten alles op alles zetten om haar te stoppen zonder haar te doden, Magneto helpt haar natuurlijk om haar duistere kant te laten evolueren tot volledige bezetting van de Phoenix. En vergeet de duistere shapeshifter niet die haar krachten wil inzetten voor kwade bedoelingen.

x-men: dark phoenix uitgesteld

De X-Men: Dark Phoenix trailer is er een van beeldig materiaal en laat vele duistere kanten zien. Met mooie slot scene van Jean die het gevoel wil geven dat je deze X-Men: Dark Phoenix Saga moet gaan bekijken, enkel moeten we nog even geduld hebben want door dat deze weer is uitgesteld is de release datum zover bekent is nu 7 juni 2019. Ook de films Alita: Battle Angel en Gambit zijn uitgesteld naar nieuwe datums.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments