,

Jumanji: The Next Level Trailer Neemt je Opnieuw mee op Avontuur

Jumanji staat voor een wereld vol groen en bijkomende junglegevaren. Met The Next Level leekt het erop dat de nieuwe Jumanji-film een andere richting in zou gaan slaan, in de eerdere afbeeldingen die we te zien kregen van Jumanji: The Next Level zagen we dus woestijn en besneeuwde gebieden maar hoe we dat moesten samenstellen kunnen we nu zien in de nieuwste trailer hieronder:

We zien de trailer van Jumanji 3 beginnen zoals traditioneel. De game lijkt te beginnen op de zelfde plaats als het vorige deel, hierna krijgen we actie te zien in de jungle met Ruby Roundhouse (Karen Gillan). direct hierna lijken de personages niet te begrijpen hoe ze in de woestijn terecht zijn gekomen en dat deze verandering alles te maken heeft met een beschadigde console.

Er is nog meer veranderd dan enkel het klimaat in Jumanji: The Next Level, eerder zagen we dat Danny Glover en Danny DeVito ook deel zouden uitmaken van het spel die hierna in de lichamen kruipen van Kevin Hart en Dwayne Johnson. Wegens de bugs in de console levert dit ook problemen op met de vastigheid van de personage en springen ze over en keer, zoals te zien was in de eerste trailer dat Bethany als paard in het spel verscheen.

Ook zien we Nick Jonas terug uit de eerste film Jumanji: Welcome to the Jungle en natuurlijk Jack Black die 't geheel een komische randje geeft. Hoewel het vorige deel een enorme hit was voor Sony Pictures, en de film bijna 1 miljard dollar opleverde, zal het nu te maken krijgen met de nieuwe Star Wars film die 2 weken na de release de zalen zal betreden. Jumanji: the Next Level zal te zien zijn vanaf 5 december in de Nederlandse bioscopen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments