Margot Robbie’s Harley Quinn in eerste Trailer Birds of Prey

De Film Suicide Squad is al weer een tijdje geleden en daar zagen we Margot Robbie als Harley Quinn voor het laatst, maar begin volgend jaar is ze terug. Maar dan als hoofdpersonage in een eigen film, in plaats van samenwerken met de Suicide Squad, werkt ze samen met Huntress, Black Canary en detective Renee Montoya om Cassandra Cain te beschermen tegen de Black Masks in Birds of Prey. Met minder dan vier maanden totdat de film uitgebracht wordt, worden we getrakteerd op de officiële Birds of Prey trailer. Bekijk deze hieronder!

De trailer opent met uitleg van Margot Robbie als Harley Quinn, wat niet als een verassing komt dat zij als enige personage van de kaskraker al een eigen verhaal krijgt. Birds of Prey benadrukt hoe belangrijk Harley zal zijn voor het algemene verhaal en is in deze eerste trailer volledig gericht op haar.

We zien dat Harley en Jaret Leto's Joker uit elkaar zijn gegaan, wat waarschijnlijk niet in de film zal gebeuren aangezien Leto niet in de film zal voorkomen. Ze knipt daarmee ook haar kenmerkende roze/blauwe haar korter en raakt ze verwikkeld in een conflict met bad guy gehuld in een zwart masker (black mask) Ewan McGregor. Omdat ze Cassandra Cain achterna zitten en laat Black Mask zien dat ze “van hem” is, onduidelijk is nog of het gaat om Cas of Harley.

Birds of Prey trailer is gericht op de kenmerkende slechterik van Margot Robbie en kreeg de rest van de cast zoals Black Canary (Jurnee Smollet-Bell) een stuk minder schermtijd. We zijn zeer benieuwd naar een volgende trailer waar we de kruisboog dragende Huntress (Mary Elizabeth Winstead) mogen verwelkomen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments