Oude bekenden in Spectaculaire Trailer Fast & Furious 9

Wat begon als een film over straatracers is uitgegroeid tot een van de grootste actiefranchise. Na Hobbs & Shaw zal het Fast & Furious vervolgen met alweer het negende deel in zijn reeks, dit maal zonder Dwayne Johnson maar wel de terugkeer van drie andere hoofdrol spelers uit de voorgaande delen. Kijk hieronder snel de eerste trailer;

Afgelopen juni werd aangekondigd dat John Cena zou toetreden tot Fast & Furious 9, en zijn reeks blockbuster-optredens zal voortzetten, waaronder Bumblebee en het vervolg van The Suicide Squad die in 2021 zal uitkomen. Tot heden wisten we nog niet welk caracter hij zal zijn en hoe hij betrokken zal raken in het nieuwste deel van Fast & Furious, maar hier hoeven we geen vraagtekens meer bij te zetten. Hij is als Jakob de broer van Dom Toretto aan de cast toegevoegd.

Jakob is een bondgenoot van Cipher (Charlize Theron) om Dom en zijn bemanning opnieuw neer te halen. Te zien is dat het lang geleden is dat Dom en Jakob elkaar hebben gezien, maar er is duidelijk geen liefde verloren tussen de twee. We moeten afwachten waarom Dom en Jakob elkaar zo lang hebben gehaat, maar het zal genoeg actie met zich meebrengen die de Fast & Furious-films bekend om staan. Ja, je krijgt veel vechtscènes, maar deze films schitteren echt wanneer de personages achter het stuur zitten.

Een raketmotor vastgebonden aan een Pontiac Fiero, een gevangeniskonvooi die kantelt, race op een instortende brug, een magneet die een auto oppakt die van een klif rijdt, en Dom en Letty zwaaien in hun auto vanuit het ene eiland naar het andere. Fast & Furious 9 racet op 21 mei de bioscopen in, dus blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons. Ondertussen kijk ook eens welke films later dit jaar uitkomen in ons film release overzicht voor 2020.

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments