Ryan Reynolds in Actie-Videogame Wereld in Trailer Free Guy

Een van de normaalste mensen is ook Bankmedewerker Guy (Ryan Reynolds), dag in dag uit de zelfde routine. ‘S morgens staat hij op, gaat naar zijn werk en doet daar zijn ding wordt regelmatig overvallen en gaat 's avonds weer naar huis en speelt af en toe een potje softbal die hij dan weer verliest. Tot een dag dat hij vind dat dit anders moet en krijgt toegang tot een bijzondere bril die hem tot hoofdpersonage kroont in de videogame wereld waarin hij leeft met health-bar, power ups, supply drops en meer.. Kijk hieronder in welke idiote wereld Guy zit, in de eerste Free Guy Trailer hieronder:

20th Century Fox heeft de smaak te pakken met games als Fortnite en GTA als voorbeeld, de Free Guy trailer neemt je mee naar de videogame wereld van “Free City” na de zoveelste bankoverval neemt Guy het heft in eigen hand en neemt deel aan het spel, we zien in de trailer bank overvallen, vuurgevechten, explosies en rondlopende gekken met vlammenwerpers. Guy gaat in deze wereld de “Great Guy” proberen te zijn en wil alle schurken neer halen, echter veel meer is er nog niet uit te zien in deze trailer en is het afwachten op een volgende wat nu exact het verhaal wordt.

We zien in de Free Guy trailer ook Molotov Girl (Jodie Comer) die Guy gaat helpen met zijn plan. Een andere bekende personage is Joe Keery (Stranger Things), volgens de geruchten zou Channing Tatum ook in de film aanwezig te zijn, maar vooralsnog zien we hem niet ook staat hij (nog) niet in het cast lijstje. Ook zou het best wel eens kunnen zijn dat we een verwijzing gaan hebben naar een nieuwe deadpool film. Deze film zal te zien zijn vanaf 2 juli, wil je meer weten wat er te zien zal zijn in 2020 neem dan eens een kijkje in ons handige film release overzicht.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments