Alita: Battle Angel Trailer Spectaculairder & Betoverend

December zal niet alleen voor de blockbuster Aquaman waar we vorige week de trailer van te zien kregen maar ook zal Alita: Battle Angel op het witte doek verschijnen als extra kanshebber. De vorige sneak-preview trailer hiervan was nog niet zo spectaculair maar de gloednieuwe trailer geeft een betere kijk op de special effecten van de A.I. (Artificial Intelligence) film. zie hieronder de indrukwekkende nieuwe trailer van Alita!

Alita is een geavanceerde cyborg die terug tot leven is gebracht door een arts en haar dagen doorbrengt in de immens grote metropool vol gevaren en andere cyborgs. Het mysterie hierachter is dat Alita de laatste van haar soort is en ze wil kosten wat het kost haar verleden ontdekken, wie ze was in haar vorige leven.

In de trailer is gelijk goed te zien dat Alita uitgerust is met de meest geavanceerde apparatuur en dat er visueel veel mooie realistische effecten zijn toegepast om het zo realistisch mogelijk te maken met dank aan James Cameron (Avatar) er is veel aan gewerkt en ten opzichte van de eerste trailer is alles een stuk echter gaan lijken zoals de ogen die niet van echt meer te onderscheiden zijn en de vloeiendere VFX. Met deze trailer is Alita: Battle Angel toch wel een mooie hypermoderne uitdaging geworden om te gaan bekijken in december tijdens de feestdagen.

Edit: Helaas is Alita: Battle Angel door 20th Century Fox uitgesteld naar 14 Februari 2019.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments