Harrison Ford in eerste The Call of the Wild Trailer

The Call of the Wild is het nieuwe filmproject waarin Harrison Ford, John Thornton speelt, een goudzoeker die de Yukon trotseert op jacht naar goud. Gebaseerd op de Jack London roman uit 1903 gaat de film over de goudkoorts van de jaren 90 twee eeuwen terug, gezien vanuit het oogpunt van een sledehond genaamd Buck. Bekijk de trailer hieronder.

We volgen het verhaal van de hond Buck, die in eerste instantie een luxe leventje leidt in Calfiornië. Buck wordt echter ontvoerd en verkocht door de tuinman en komt dan van de ene ellende in de andere terecht. Dit verandert echter als de hond ontsnapt en uiteindelijk in Alaska terecht komt. Buck wordt hier opgeleid tot sledehond en ontmoet hij John Thornton. Zij zullen uiteindelijk met zijn tweeën op avontuur gaan.

De film wordt geregiseerd door Oscar-genomineerde Chris Sanders screenplay is voorzien door Michael Green en de film zal vanaf 19 februari 2020 in de bioscoop te zien zijn. Wil je weten welke films er nog meer uitkomen volgend jaar kijk dan snel in ons film release schema voor 2020.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments