Gru wilt #1 Schurk Worden in Minions: The Rise of Gru Trailer

Het is al weer even geleden dat we Gru en zijn Minions op het witte doek zagen, namelijk Despicable Me 3 van Ilumination is alweer uit 2017. En is het weer tijd voor een nieuwe Minions: The Rise of Gru, met een nieuw verhaal met de hartverwarmende schurk van Steve Carell's Gru die hier een origineel eigen verhaal krijgt in deze nieuwste animatie, waar gaat dit dan heen, nou dat kun je zien in de eerste trailer van Minions: The Rise of Gru hieronder;

In deze nieuwste trailer van Minions: The Rise of Gru, zien we een wel hele jonge Gru die van kleins af aan al een droom heeft en heel graag lid wil worden van de super-schurken familie The Vicious 6, na het afzetten van het hoofd van deze bende ziet Gru zijn kans om hiervan lid te worden en doet zo gezegd zijn auditie maar word genadeloos afgewezen.

Hier laat Gru het natuurlijk niet bij zitten en steelt de magische steen uit hun geheime schuilplaats en begint de actie waar dan de leden van the Vicious 6 oa. Belle Bottom (Taraji P. Henson), Nunchuck (Lucy Lawless) en Jean Clawed (Jean-Claude van Damme) er achteraan gaan. Om hun kwijt te raken laat Gru een van de nieuwe Minions ‘Otto' de steen verstoppen, maar zoals bekend maken de Minions er altijd wel een potje van en ruilt hij de magische steen met een zogenaamde Pet Rock waar in de jaren '70 nogal om te doen was.

De trailer van Minions: The Rise of Gru is het ware begin van onze favoriete schurk, het ziet eruit als een waar avontuur en zal weer geheel in de smaak vallen van de vele Minion fans het enige wat nog ontbreekt en/of deze zouden terugkeren in de spin-off zijn de schurken Scarlet Overkill (Sandra Bullock) en haar echtgenote, Herb (Jon Hamm) of enig andere personage uit de Despicable Me Series. Of er nu meer oude bekenden verschijnen of niet, er bestaat een goede kans dat deze film een van 2020's meest winstgevende zal kunnen worden, aangezien de voorgangers al succesvol waren. Nog even wachten tot 26 juni tot deze vragen zullen worden beantwoord en de film in Nederlandse bioscopen zal verschijnen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments