Black Mask en Veel Actie in Nieuwe Trailer Birds of Prey

Harley Quinn is terug met de tweede trailer van Birds of Prey. In deze tweede trailer wordt er meer onthuld over de Black Mask (Ewan McGregor), Met nog maar minder dan een maand te gaan tot we Margot Robbie kunnen zien schitteren op het witte doek kunnen ons vermaken met deze nieuwste trailer van Birds of Prey bekijk deze snel hieronder:

Zoals de eerste trailer begon begint ook de tweede trailer, deze begint met een wat lijkt “een overval” maar dan op een politie bureau? mmh.. of dat zo slim is, maar de actie word onderbroken door de stem van Harley Quinn en ze legt uit dat dit niet het juiste moment is om zo te beginnen dus neemt ze ons terug mee naar de tijd dat zij en de Joker op een bescheiden manier uit elkaar zijn gegaan.

Hierna stort de tweede trailer van Birds of Prey vol in de actie met haar eigen superhelden team dat zal bestaan uit Black Canary, Huntress, Renee Montoya en Cassandra Cain. Samen met haar team gaan ze de strijd aan met de Black Mask die hulp heeft van de gestoorde seriemoordenaar Victor Zsázs (Chris Messina) dit zal niet zonder stoot of slag gaan en we kunnen niet wachten tot 6 februari tot deze in de Nederlandse bioscopen zal draaien. Wil je nog meer films dit jaar bekijken kijk dan ook eens in ons jaar overzicht van verwachte films 2020.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments