Final Trailer Godzilla: King of the Monsters een Verwoestend Avontuur

Avengers: Engame vanaf vandaag in de bioscoop, maar om je al weer te verheugen naar een alles verwoestende film komt Warner Bros Pictures met zijn nieuwe laatste trailer van Godzilla: King of the Monsters aan zetten. Kijk snel de nieuwste trailer hieronder:

De trailer begint met de melodie van “Somewhere About The Rainbow” en gaat door tot het einde van deze nieuwste Godzilla trailer, met de zoektocht naar de kaiju die de andere kan stoppen.
In totaal zijn er 17 van deze titanen bevestigt als actief en met maar een alfa namelijk de dominante King Ghidorah, die zijn plaatst niet zomaar zal afstaan aan een ander.

We zien het familieverhaal met dr. Emma Russell (Vera Farmiga) die samen met “the monarch” deze titans bestudeerd en wil weten welke nu hier zijn voor ons of tegen ons.. Mark Russell (Kyle Chandler) haar anti-Titan-echtgenoot die er weer alles aan doet om deze Titanen te vernietigen, maar hebben ook een dochter Madison (Millie Bobby Brown) die weer een speciale band lijkt te hebben met deze Monsters. Met de titel Godzilla: King of the Monsters zetten wij ons geld in op de Toho-creatie “Godzilla” de hagedis die atoom vuur spuwt,  met de hulp van Godzilla wil de mensheid de strijd aangaan met King Ghidrah om de overleving te kunnen waarborgen.

Final Trailer Godzilla: King of the Monsters een Verwoestend Avontuur

Dat Godzilla: King of the Monsters een alles vernietigende hit gaat worden met wat enkele woordgrappen hier en daar van Bradley Whitford  zal zeker gaan gebeuren. Op 30 mei zal het verwoestende avontuur plaatsvinden in de bioscopen.

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments