Strijd der Titanen nieuwe trailer Godzilla: King of the Monsters

Warner Bros heeft de tweede trailer van Godzilla: King of the Monsters online gezet. Deze tweede trailer toont ons meer beeld van de andere titanen, en zien we Mothra, Rodan en de driekoppige draak Ghidorah waar Godzilla het gevecht mee zal aangaan, kijk snel de trailer hieronder.

De sequal van Gareth Edward's Godzilla, speeld zich a op de zelfde tijdlijn als Kong: Skull Island, hierin kregen we al de hint dat er meer monsters op onze wereld zouden zijn. In de trailer volgen we de agentschap de Monarch, die het opnemen tegen deze gigantische monsters. Leden van de Monarch vragen zich af welke van deze titanen hier nu zijn om te helpen of om ons te vernietigen, de trailer is nog niet spectaculair maar laat ons eindelijk wel meer zien van de andere drie titanen waar Godzilla de strijd mee zal aangaan. Dat er in de film stevig gevochten zal gaan worden is een ding dat duidelijk is.

Official Poster Godzilla: King of the Monsters

De regie is in handen van Michael Dougherty en scheef het script samen met Zach Shields, hoofdrollen zijn voor Millie Bobby Brown als Madison, Bradley Whitford als Dr. Stanton, Sally Hawkings als Dr. Graham, Vera farmiga en Kyle Chantler als Dr. Emma Russell en Mark Russell. Godzilla: King of the Monsters zal vanaf 30 mei 2019 te zien zijn in de Nederlandse Bioscopen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments