Hier Word je Gelukkig van, Final Trailer ‘Aquaman’

Nog minder dan één maand te gaan en zal de onderwaterwereld van DC's Aquaman, de bioscopen laten vullen. Er is al veel beeldmateriaal te zien geweest van de film, zo hebben we Black Manta gezien die een gehele stad plat gooit in een gevecht met Arthur Curry. En bleek hij in zijn jongere jaren nogal een durfal. In deze laatste ‘final' trailer laat James Wan de ontwikkeling van Aquaman zien, om te beginnen met een schattige kleine jongen die uitgroeit tot een waaghals die van een klif af duikt. Snel kijken dus:

Aquaman zal een film zijn die zeker hoog zal gaan scoren met de kerstperiode en zal weinig last hebben van concurrentie al verwachten wij van Bumblebee ook wel het een en ander. Met namen als Willem Dafoe die Vulko speelt, en waar ik bijzonder naar uitkijk is om Nicole Kidman als koningin Atlanna als ware actie held te zien. Andere grote namen zijn Jason Momoa (Aquaman) en Amber Heard, die voor het eerst te zien was in Justice league.

Aquaman's Jeugd

In de vorige trailer van meer dan 5 minuten zag je niet veel van de oorsprong die Aquaman als Arthur Curry mee heeft gemaakt, een enkele shot dat zijn moeder zwanger is en hem als baby. De nieuwe trailer laat zien hoe Arthur Curry opgroeit, waardoor de twee nieuwe namen aan het in de schijnwerpers gezet worden, Kaan Guldur en Otis Dhanji. James Wan laat met deze trailer de pers zien dat de film ook een hele andere kant heeft dan enkel de indrukwekkende onderwaterwereld, en zien we de jonge Aquaman opgroeien tot volwassen held.

Amer heard als mera in final trailer Aquaman

Deze trailer is weggelegd voor de marketing rondom de film, namelijk het laten zien van een kind in een trailer laat vele harten smelten door het ‘cute' effect. Dit zelfde was ook gedaan door Patty Jenkins met haar film Wonder Woman en dat was een gegarandeerd succes, of dit voor Aquaman ook het geval zou zijn dat kunnen we volgende maand gaan zien, Aquaman draait vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments