Duistere Eerste Beelden in Trailer Joker 2019

Er zijn vele personages in de DC Comics te vinden, en geliefd door vele fans. De hype van nu ligt rond Aquaman en de komende Shazam! Maar er is meer namelijk ook de niet helden zoals de schurken maar deze hebben hun eigen verhaallijn en Todd Phillips is met de film voor de Joker hieraan begonnen, het zal gaan over de oorsprong van de Clown, met een indrukwekkende cast is de eerste trailer beschikbaar nu. Bekijk deze snel hieronder.

De trailer begint met Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), die mentaal niet alles meer aan kan en verblijft in Arkham Asylum. Enkel zit de psychische inrichting nog in het Arkham State Hospital of zal er geen aparte Arkham Asylum zijn. Hoewel Arthur zijn met zijn leven worstelt in Gotham City zie je mentale gezondheid in het verloop van de trailer verslechteren. Op gegeven moment zal hij breken en transformeren in de Bad Guy Joker.

We zien in deze trailer geen bank berovingen of gevechten met The Bat, maar ze zetten zeker neer hoe Todd Phillips dit project wil neerzetten en zich aan de stripboeken wilt houden. Natuurlijk zien we al genoeg iconische Joker-momenten in de eerste trailer van de film, met het relatief kleine budget van 55 miljoen zal deze dramatischer en meer dialogen hebben dan een film vol actiescènes met een iets wat realistische kijk op de geboorte van de Joker.

Phillips laat duidelijk zien wat hij wil in de eerste trailer, zo zie je Robert de Niro kort verschijnen als talkshowhost, laten de veranderingen van Arthur beetje bij beetje zien tot hij de chaotische maar komische schurk transformatie ondergaat.

De film toont enkele griezelige momenten of dit nu het gerne zal worden is nog niet geheel bekend maar op 4 oktober net voor Halloween komt de Joker naar de bioscoop. Wil je nog meer weten om jou bioscoop agenda in te plannen neem een kijkje op onze release lijst van 2019.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments