DC Aquaman Trailer – Dit belooft wat!

Aquaman is een van de meest opvalende superhelden van DC Comics, maar niet altijd in het punt van de meeste aandacht gestaan zoals Superman en Batman. In 2016 kwam Aquaman met Jason Momoa voor het eerst weer in actie in de film Batman v Superman: Dawn of Justice. Hierna volgde al snel meer van hem in Justice League, en deze winter keert Momoa's Aquaman terug naar het witte doek voor zijn eigen film en de eerste Aquaman-trailer belooft veel goeds! Bekijk het hieronder.

Arthur Curry's verleden wordt in Justice League kort doorgenomen, maar voor degene die niet vertrouwd zijn met Aquaman en nooit de strips heeft gelezen doet de Aquaman trailer goed zijn werk om het ontstaan op te sommen. Zijn vader een vuurtorenwachter Thomas en zijn moeder de Koningin van de Atlantische Oceaan Atlanna (Nicole Kidman) waardoor hij snel leerde dat hij alles in de zee kon beheersen. Door de jaren heen is Arthur uitgegroeid tot Aquaman in de trailer neemt ie het op tegen een gewapende “overval?” in een onderzeeër en hierna schakelen we door naar waar de film over zal gaan. Arthur's halfbroer Orm (Ocean Master), wil een oorlog met de bovenwereld beginnen, hiermee dwingt hij Aquaman zijn koninklijke plichten uit te voeren en plaats op de troon te nemen.

Veel van de Aquaman-trailer toont scènes op het land of aan de kust maar we verwachten dat er genoeg visuele spektakels zullen zijn in de wereld van de Atlantische Koninkrijken en dus deze wereld nog niet in andere superheldenfilms vertoont is. Ook zie je een fragment dat Aquaman zijn grootste aartsvijand Black Manta treft (de lazer schietende Alien) , of Black Manta samenwerkt met Orm dat is nog niet geheel duidelijk. De Aquaman-trailer zet alles op alles om je al een goed zicht te geven op wat gaat komen maar laat je nog heel nieuwsgierig, deze blockbuster voor 21 december dit jaar is er zeker een om na uit te kijken.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments