Magische Trailer – The Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

De J.K Rowling's Harry Potter-franchise gaat maar door met in november het tweede deel van The Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald het vervolg van The Fantastic Beasts: And Where to Find Them. Iedereen die de Harry Potterfilms heeft gezien zal zich thuis voelen met deze nieuwe trailer want ze keren terug naar Zweinstein! Bekijk de nieuwste trailer snel hieronder en laat je betoveren:

Volgens J.K. Rowling moet je goed opletten bij het kijken van de trailer want er komt wat in voor wat je moet horen! Je ziet namelijk hoe Newt zijn broer ontmoet. Ook zien we de kwade tovenaar Grindelwald (Johnny Depp) terug die ontsnapt blijkt te zijn vanuit de gevangenis na de eerste film. Dit betekend dat Newt Scamander ook terug keert en zal moeten zien te voorkomen dat de toveroorlog uit de hand zal lopen.

Spannende nieuwe Personages

In dit nieuwe avontuur van de Fantastic Beasts-Saga zijn er een aantal spannende nieuwe personages en locaties die we terug zullen zien in dit tweede hoofdstuk. Zo zien we meer beelden van het debuut van Leta Lestrange (Zoe Kravitz) in de nieuwe trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Perkamentus let goed op zijn telg en laat weten dat hij een goed veilig huis heeft waar Newt kan verblijven in Parijs mocht het te heet worden onder zijn voeten. Het mooist uit de nieuwste trailer is het debuut van Theseus Scamander (Callum Turner) de broer van Newt en hij blijkt verlooft te zijn met Leta. Zo lijkt het ook dat hij nog steeds werkzaam voor het Ministerie van Toverkunst en zal Newt in de gaten houden voor alsnog onbekende redenen.

Het spektakel spat van de nieuwste trailer af en The Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald lijkt een indrukwekkender vervolg dan zijn voorganger, en lang hoeven we niet meer te wachten 16 november draait ie in de Nederlandse bioscopen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments