Nieuwste The Predator Trailer – Bloederig Spektakel

The Predator werd begin 2018  aangezien als meest verwachte film van het jaar maar de marketing liet niet echt van zich weten, het bleef echter heel stil rond de film en fans konden alleen maar speculeren wat ze te wachten stond. En toen was het eindelijk zo ver de eerste trailer verscheen ongeveer 2 maanden geleden maar het moest beter en vandaag is er een nieuwe trailer uitgekomen die tot nu toe wel de beste is van een actiefilm die zijn R-rating zal verdienen bekijk The Predator trailer hieronder:

De nieuwe trailer maakt nu ook duidelijk wat nog niet getoond was dat The Predator een Shane Black-film is en dat inclusief alle vulgariteit die daarbij hoort dus niet zal ontbreken. De predators zien er geweldig uit en de trailer laat goed zien dat de intense actie, de volwassen humor goed gecombineerd kan worden. Ook de humor van Shane Black is goed terug te vinden als er aangegeven wordt dat Predators eigenlijk jagers moeten worden genoemd waarmee er snel een ander figurant vermeld dat ‘Predator' gewoon veel cooler is. In de trailer wordt niet ingehouden met het tonen van bloederige fragmenten zo zien we een speer door iemand heen gaan, spat er iemand uit elkaar, en op het einde snijdt er een Predator de polsen van iemand door met de scherpe messen die hij/het aan de bodysuit heeft zitten dus een zekere R-class rating waardig.

The Predator heeft diverse re-shots ondergaan om de film angstiger te maken, na het zien van deze trailer hebben we er zin in en is het hopelijk een waardige opvolger in The Predator-reeks het jacht seizoen opent op 13 september in de Nederlandse bioscopen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments