Nieuwste Trailer van Transformers Spin-off Bumblebee

Ook dit jaar komt er nog een nieuwe Transformers-film uit en wel in december. Maar dit keer niet de gehele eenheid maar iets geheel anders dan we gewend zijn van de Film reeks namelijk een verhaal over de oorsprong van Bumblebee.. is dat geen geweldig nieuws! Met natuurlijk Michael Bay als producent, maar als director is Travis Knight aangeschreven en dit zorgt voor vernieuwing in de Transformers universum. Bumblebee's trailer begint al verrassend met een knal gele kever wat duidelijk de vermomming van deze Transformer zal zijn. Kijk de trailer snel hier onder:

De nieuwste trailer van Bumblebee laat gelijk wat meer zien van het plot, deze film vindt plaats voor de Michael Bay film uit 2007, en het lijkt er namelijk sterk op dat Bumblebee gevlucht is van zijn thuisplaneet Cybertron. De oorlog tussen de Autobots en Decepticons heerst natuurlijk en ‘Bee heeft een onderdeel gestolen wat van zeer groot belang is van de Decepticons deze willen dit koste wat kost terug hebben. Ze verklaren daarmee de oorlog aan de Aarde als deze Bumblebee niet overleveren aan deze kwaadaardige strijders. Maar of Agent Burns (John Cena) en Charlie (Hailee Steinfeld) de ontschuldig VW-Kever ‘Bee zomaar zullen overdragen, verwacht van niet.

Travis Knight

Voor deze Transformers-film heeft Bay het stokje over gegeven aan Travis Knight (Paranorman, Boxtrolls en Kubo en het magische zwaard) wat voor hem gelijk een geheel nieuwe franchise oplevert met een overstap van animatie naar live-action film. Of de kennis in zijn ambacht op het oog van detail van de concurrentie is te onderscheiden valt nog te bezien maar de trailer laat al vele mooie shoots zien. Wel heeft Paramount Pictures een flinke kluif aan de release datum van 20 december er zijn dan een paar grote concurrenten te verslaan namelijk oa DC Aquaman, Disney Mary Poppins Returns en FOX's Alita: Battle Angel komen op diezelfde dag op het witte doek.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments