Captain Marvel Trailer – Helemaal WAUW!

Eindelijk is het zo ver 4 jaar na de eerste geruchten dat Captain Marvel een rol zou hebben in het Cinamatic Universe maar we hebben “haar” nog steeds niet gezien in de laatste films, tot we de eind credits van the Avengers: Infinity War zagen, daar waar Nick Fury nog snel een bericht kon verzenden naar iemand voordat hij oplost in het niets. En sloot het af met en shot naar zijn telefoon en zagen we eindelijk het logo van Captain Marvel. Wat goed nieuws is voor de fans en dat het zeker niet lang meer kon gaan duren, bekijk nu de allereerste explosieve trailer hieronder:

We krijgen in de eerste trailer een glimp van het verhaal te zien, de film speelt zich voor alle andere Avengers films af rond de jaren 90′ en zien we de jonge Nick Fury die een vrouw ontmoet die anders is dan anderen. In de vrij korte trailer worden al veel karakters getoond zoals onder andere de Skrulls dit zijn de bekende transformerende Aliens die je altijd al kon vinden in de Marvel comics en nu eindelijk te vinden zijn in een film.

Brie Larson

In de hoofdrol van Captain Marvel zien we Oscar winnares Brie Larson, Oftewel Caron Danvers die op het punt staat de machtigste superheld van het universum te worden, zo zien we d'r wel een lief oud vrouwtje knock-out slaan maar dit zal wel andere bedoelingen hebben. Maar zien we ook dat ze problemen heeft met haar verleden en kan ze dit niet goed verwerkt kan krijgen ze ziet terugblikken tussen de mensheid en de Kree (een alien-ras). Die hun van de planeet Hala komen maar ook de Skrulls die de grootste vijanden zijn. Deze eerste trailer toont verrassend veel details en is het weer een top Marvel film.

Lang hoeven we niet te wachten tot we Brie Larson samen met o.a. Lashana Lynch, Clark Gregg, Jude Law, Gemma Chan, Lee Pace, Djimon Hounsou en Ben Mendelsohn op het witte doek kunnen gaan bewonderen want Captain Marvel is te zien begin maart 2019.

 

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments