Trailer John Wick: Chapter 3 – Parabellum Vol met Actie!

Het is bijna twee jaar geleden dat Keanu Reeves een spoor van bloed achterliet als de zeer bekwame huurmoordenaar John Wick, vandaag heeft Lionsgate de eerste trailer vrijgegeven van John Wick: Chapter 3 – Parabellum. Snel kijken dus hieronder:

In John Wick: Chapter 2 eindigde dat de oud huurmoordenaar de heilige regels van de onderwereld verbrak, en dat hij hiermee niet meer langer de gratie krijgt op een veilig onderkomen. Met een prijs van 14 miljoen op Mr. Wick's hoofd is hij het meest gezochte target van de huurmoordenaars wereld geworden.

De trailer opent op het moment waar de laatste film eindigde, John Wick is op de vlucht en rent samen met zijn hond door de regen. In de hoop veilig uit New York te komen duikt hij onder bij The Director (Angelica Hutson). In een race tegen de klok maakt hij zich klaar voor een oorlog omdat er een korte gratieperiode geld die hij heeft gekregen voordat de premie op zijn hoofd in werking treed.Trailer John Wick: Chapter 3 - Parabellum Vol met Actie!

Op dit moment gaat de trailer over op wat we gewend zijn uit de twee John Wick films, met vol op actie. Gevechten met vuist, zwaard en geweren op paard motors en auto zal deze film weel vol adrenaline zitten en indrukwekkende actie. Aan het eind van de John Wick trailer en zien we dat hij New York is uitgekomen en door de woestijn loop en zien we voor het eerst Sofia gespeeld door Halle Berry, die zo te zien samen met Wick zal gaan strijden tegen de rest..

Jhon Wick: Chapter 3 – Parabellum zal in de Nederlandse bioscopen te zien zijn vanaf 16 mei, wil je op de hoogte blijven van alle films die dit jaar in de bioscoop zullen komen kijk dan snel hier of volg AlleFilmsKijken via de sociale kanalen.

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments