De Weekend Tips #18

film & serie tips john wick

We zijn al weer toe aan een nieuwe aflevering van onze Weekend Film Tips met deze week de animatie film “The Book of Life” Manolo zoekt zich een weg door avontuur om aan de verwachtingen van zijn familie te voldoen of hij kiest wat zijn hart hem zegt maar daar is z'n familie niet mee eens leuke animatie met Stemmen van o.a. Channing Tatum.

Zat jij ook te wachten op een nieuwe Film van Keano Reeves? Nou dan is ie er eindelijk “John Wick”waarin hij een gepensioneerde huurmoordenaar speelt maar nadat de zoon van een maffiabaas hem z'n laatste hoop afneemt komt “John” weer terug in zijn oude levensstijl en zal er alles aan doen om hem te doden.
En als we het toch over vermiste personen hebben wanneer hadden we Nicole kidman voor het laatst gezien? Nou dat kan nu ook weer in “Before i go to Sleep” waarin “Christine” elke dag wakker word en ze niet meer weet wat er gebeurd is in haar voorgaande dagen/jaren, haar man “Ben” legt uit hoe haar leven was en wat er gebeurd is.. Maar is dat allemaal wel zo…

Serie van de week is de wat oudere “Dexter” ik zelf vind dat je die toch wel gezien moet hebben deze serie begon in 2006 en eindigde in 2013, acht seizoenen lang kan je aan de buis gekluisterd zitten en kijken wat Dexter nu weer van plan is deze bloed specialist werkzaam bij de politie neemt zelf het recht in eigen hand en zorgt dat alle schuldigen ook gestraft worden op zijn manier.

Weekend Film/Serie Tips #18

 

Before i go to Sleep

 • Genre: Mysterie/Thriller
 • Duur: 92 min
 • Jaar: 2014

Christine wordt ’s ochtends wakker in een vreemd bed, in een vreemd huis, naast een man die ze niet kent. Ze herinnert zich niets van wat er die nacht is gebeurd en besluit snel haar kleren aan te trekken en naar huis te gaan. Maar dan ziet ze zichzelf in de spiegel. Christine herkent zichzelf niet: ze is veel ouder dan ze dacht. De man vertelt haar dat ze al tweeëntwintig jaar getrouwd zijn.

John Wick

 • Genre: Actie/Thriller
 • Duur: 101 min
 • Jaar: 2014

De dodelijke instincten van een ex-huurmoordenaar, genaamd John Wick, worden opnieuw aangewakkerd wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en daarbij de hond doodt die door zijn overleden vrouw aan hem is overgedragen. Hij volgt de man naar New York, waarbij een maffiabaas en tevens de vader van de crimineel, opdracht geeft John Wick uit de weg te ruimen.

the-book-of-life

The Book of Life

 • Genre: Animatie/Avontuur
 • Duur: 95 min
 • Jaar: 2014

Manolo is een jongen die twijfelt of hij zijn hart zal volgen of zal voldoen aan de verwachtingen van zijn familie. Voordat hij een van die paden kiest begint hij aan een avontuur dat hem door drie wonderbaarlijke werelden zal leiden, waarbij hij zijn grootste angsten onder ogen zal moeten zien.

Dexter (Compleet 1 t/m 8)

 • Genre: Crime/Drama/Thriller
 • Start Seizoen: 2006

Dexter volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan (gespeeld door Michael C. Hall), werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Dexter is daarnaast een seriemoordenaar. Om deze afwijking toch enigszins in goede banen te leiden, heeft hij van zijn adoptievader Harry geleerd om enkel degenen te vermoorden die het “verdienen”: andere moordenaars die hun straf ontlopen zijn. Dexter is voortdurend op zoek naar de balans tussen zijn drang en het leiden van een normaal leven, zijn stiefvader leerde hem namelijk als eerste regel om “nooit gepakt te worden”.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments