De Films van 2015 Mis ze Niet!

film & serie tips jurassic world

Zo hadden we vorige week de verwachte series van 2015 nu hebben we een lijstje van films van 2015 waar wij ons echt op verheugen.

2015 films verwacht
Er komen dit jaar toppers uit waar lang op gewacht is of waar iedereen graag een vervolg op had willen hebben. Of zelfs waar iedereen al op gehoopt had dat er ooit een films van gemaakt werd.

We hopen natuurlijk dat deze films allemaal nog in 2015 uit komen maar enkele zijn al helaas vertraagt naar 2016 bv “Avatar 2” , “Justice leage” maar we hebben dit jaar nog genoeg te zien met de AFK-Box.

De Films van 2015 Mis ze Niet!

terminator 5

Terminator 5: Genisys

 • Genre: Actie/Sciencefiction
 • Verwacht: 26 juni 2015

Arnold is terug in het alweer 5e deel van de terminator reeks het is 2029, en de ‘Future War' woedt in alle hevigheid tussen een groep van menselijke rebellen en het slechte A.I.-netwerk Skynet. John Connor is de leider van de opstand en Kyle Reese is zijn trouwe soldaat, opgegroeid in de ruïnes van het post-apocalyptische Californië. Connor zendt Reese terug naar 1984 om Connors moeder, Sarah, te redden van de Terminator die haar moet vermoorden zodat ze John niet krijgt. Eenmaal in 1984 aangekomen blijkt de wereld er toch heel anders uit te zien dan Reese had verwacht. Zo wordt Sarah sinds haar negende levensjaar opgevoed door de Terminator die haar oorspronkelijk moest uitschakelen…

hunger-games-movie

The Hunger Games: Mockingjay Part 2

 • Genre: Actie/Avontuur
 • Verwacht:  20 November 2015

Julianne Moore gaat de discussies aan president Alma Coin in “The Hunger Games: Mockingjayen “The Hunger Games: Mockingjay Part II“. President Alma Coin was de voorzitter van District 13 en de leider van de opstand tegen het Capitool door de mensen van de districten van Panem. Zij is de secundaire antagonist van Mockingjay, na Snow en het Capitool. Ze werd voor het eerst geïntroduceerd toen Katniss Everdeen haar ontmoette in District 13.

Nadat de ‘Mockingjay' gesymboliseerd word door Katniss Everdeen en de District 13 deelnemen begint een revolutie tegen de autocratische Capitool.

Jurassic World (jurassic park 4)

 • Genre: Avontuur/Actie
 • Verwacht: 11 juni 2015

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

The Avengers 2: Age of Ultron

 • Genre: Actie/Avontuur
 • Verwacht:  23 April 2015

The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America komen opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter begrijpt dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt lopen de zaken uit de hand.

Star wars Episode 7: The Force Awakens

 • Genre: Actie/ScienceFiction/Avontuur
 • Verwacht:  18 december 2015

Er zijn nog maar weinig details bekend over de nieuwe film, maar zeker is dat een groot deel van de oude cast zal terugkeren. Veel bekende acteurs en actrices hebben daarnaast gevraagd om een cameo.

De nieuwe Star Wars-film speelt zich dertig jaar later af na de gebeurtenissen van het laatste deel Return of the Jedi.

spongebob_movie_2015

The SpongeBob Movie: Sponge out of Water

 • Genre: Animatie/Avontuur
 • Verwacht:  28 januari 2015

In deze film gaan Spongebob en zijn vrienden op een zoektocht naar een gestolen recept. Die brengt hen al snel naar onze dimensie, waar ze het aan de stok krijgen met een piraat. Hij heeft het recept gestolen. Om het van hem terug te kunnen stelen, moet de groep zich omvormen tot superhelden. SpongeBob wordt een held met de naam Invincibubble, Patrick gaat voortaan als Mr. Superawesomness door het leven, Sandy blijft zichzelf, Mr. Krabs wordt de Iron Man-achtige Sir Pinch-a-lot, Plankton een Hulk-achtige superheld en Squidward wordt Sour Note. Samen doen ze in de echte wereld hun best het recept terug te veroveren op de piraat, die er snode plannen mee heeft.

 fast & furious 7 review

Fast & Furious 7

 • Genre: Actie/Racing/Misdaad
 • Verwacht:  2 april 2015

Nadat Dominic Toretto lucht krijgt van Han's dood, reist hij met zijn crew naar Tokyo, waar ze Sean Boswell ontmoeten, de driftkoning en een vriend van Han. Ze vormen een team met Sean en enkele nieuwe vrienden en gaan erop uit om hun gevallen vriend te wreken. Hierbij stuitten ze op de man die Han heeft vermoord, Ian Shaw, de oudere broer van Owen Shaw en leider van een geheime en illegale straatrace-organisatie.

Meer Film tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments