De Film/Serie Tips #36

film & serie tips 36

Laatste maand zijn er toch weer enkele toppers gekomen zoals Star Wars: Episode VII – The Force Awakens na jaren is star wars weer terug op het witte doek of op uw eigen tv natuurlijk 😉
Echte Fans zullen deze uiteraard in de bioscoop hebben bewonderd en is nu te zien in 1080HD.

En nog een sciencefiction The 5th Wave waar de aarde word aangevallen door aliens die de mensheid willen uitschakelen in 5 stappen met overstromingen en geen electriciteit is het allemaal begonnen maar nu is het tijd voor de laatste 5e aanval om voorgoed van de mensheid af te zijn.

mockingjay part 2 kijken

En wat dacht u van The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 zo liet part 1 ons niet veel actie zien en vond ik die ook niet een sterk deel in de Hunger reeks maar part 2 zit weer boordevol actie en avontuur en die mag u zeker niet missen.
Will is een goede man die heel graag kinderen heeft maar zelf kan hij deze niet krijgen maar nu is hij een stiefvader van 2 prachtige kids maar op n dag komt Papa Mark terug die wel eens zou laten zien hoe je een echte coole vader kan zijn in Daddy's Home is het geweldig om te zien hoe mannen de concurrentie aangaan voor de aandacht van de kinderen.

Seizoen 2 van Marvels's Daredevil is nu compleet te bekijken met een nieuwe schurk the Punisher.

De Film/Serie Tips #36

The 5th Wave

 • Genre: Sciencefiction/thriller
 • Duur: 112 min
 • Jaar: 2015

Na een vierde golf van buitenaardse aanvallen op de Aarde gaat de 16-jarige Cassie op zoek naar haar broer. De aanvallen hebben stroomuitval, tsunami's en plagen met zich meegebracht. De bevolking is gedecimeerd en de mensheid is teruggeworpen naar het stenen tijdperk. Tijdens de zoektocht ontmoet ze Evan Walker, een vreemde maar aantrekkelijke jongen die een geheim met zich meedraagt.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

 • Genre: Sciencefiction/Actie
 • Duur: 135 min
 • Jaar: 2015

Dertig jaar na de overwinning op het Galactische Keizerrijk is er een nieuwe bedreiging: de kwaadaardige Kylo Ren en de First Order. Stormtrooper Finn loopt over naar het verzet, crasht op woestijnplaneet Jakku en ontmoet hier Rey. Zij heeft een droid die belangrijke geheime informatie bevat over de locatie van de laatst overgebleven Jedi Knight, Luke Skywalker. Het duo werkt samen met Han Solo om te zorgen dat het verzet deze informatie in handen krijgt.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

 • Genre: Actie/Sciencefiction
 • Duur: 137 min
 • Jaar: 2015

Nadat Katniss als ‘spotgaai' is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie, beginnen zij en District 13 aan een totale oorlog tegen president Snow en het autocratische Capitool. Samen met haar naaste vrienden (Gale, Finnick en Peeta) waagt ze haar leven om een moordaanslag op president Snow te ensceneren, voor wie de vernietiging van Katniss een ware obsessie is geworden.

Daddy's Home

 • Genre: Komedie
 • Duur: 96 min
 • Jaar: 2015

Een zachtaardige radiopresentator streeft ernaar de beste stiefvader te worden voor de twee kinderen van zijn vrouw. Wanneer op een dag de echte vader verschijnt, komt hij in een lastige situatie terecht. Hij zal nu de competitie aan moeten gaan om de genegenheid van de kinderen te winnen.

Daredevil (seizoen 2)

 • Genre: Actie
 • Start Seizoen: 2015

In het tweede seizoen van Daredevil gaat het verhaal verder met Matt, die opnieuw Hell’s Kitchen moet beschermen tegen bedreigingen. De superheld komt hier ook oog in oog met een oude vlam, namelijk Elektra Natchios. Ook krijgt Daredevil te maken met een nieuwe schurk, The Punisher.

In seizoen 2 van Daredevil keert Charlie Cox weer terug als hoofdpersoon Matt Murdock en ook personages als Karen Page, Foggy Nelson, Stick en Claire Temple keren terug. Jon Bernthal speelt de rol van The Punisher en Elodie Yung neemt de rol van Elektra Natchios op zich.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments