De Film/Serie Tips #26

film & serie tips 26

Deze keer enkele fantasie films oa “Seventh Son” is een leuke fantasy film over heksen, trollen, geesten en alles daar om heen en neemt je mee naar de wereld vol magie voor de liefhebber.

seventh son review

Ook “Jupiter Ascending” is zon soort film, het is een film met Mila Kunis en Channing Tatum in de hoofdrol waarin we van alles gaan zien met vele StarWars look-a-like effecten een film waar je dus ook van zullen moeten houden.

Mark Wahlberg zien we terug in de film “The Gambler” waar hij een gokverslaafde speelt en overal schuld heeft staan bij diverse maffia leden en om van zijn ene schuld af te komen neemt ie een andere lening bij een andere maar of dat allemaal zo verstandig is..

Plots was daar de samenwerking van Marvel met Netflix en kreeg iedereen het eerste seizoen voorgeschoteld van deze blinde superheld. Vasco en Melle zijn beide comic liefhebbers en gingen eigenlijk zonder verwachting deze serie kijken. Was dit eerste seizoen een succes en een voorbeeld voor andere superhelden series? Je ziet het in “Daredevil” Seizoen 1

De Film/Serie Tips #26

Jupiter Ascending

 • Genre: Sciencefiction
 • Duur: 125 min
 • Jaar: 2015

Jupiter Jones werd geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voortbestemd is voor grootse dingen. Eenmaal volwassen droomt Jupiter van de sterren, maar ze wordt wakker in de harde realiteit waar ze toiletten schoonmaakt en heel wat pech kent. Maar wanneer Caine, een genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager, op Aarde aankomt om haar op te sporen, vangt Jupiter een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte – haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.

Seventh Son

 • Genre: Avontuur/Fantasy
 • Duur: 102 min
 • Jaar: 2014

John Gregory is een “Spook”, een persoon die vecht tegen het kwaad, en heeft eeuwen geleden de slechte en krachtige heks, Moeder Malkin, gevangen gezet. Maar nu is ze ontsnapt en ze is uit op wraak. Terwijl ze haar volgers bijeen roept, bereidt Moeder Malkin zich voor om haar woede te botvieren op de nietsvermoedende mensen. Slechts één ding staat in haar weg: John Gregory. John zelf is niet meer de jongste en probeert iemand te vinden die hem kan opvolgen. Hij heeft zijn hoop gevestigd op de jonge boerenzoon Thomas ward.

The Gambler

 • Genre: Misdaad/Drama
 • Duur: 111 min
 • Jaar: 2014

Een docent, Jim Bennett, kampt met een destructieve gokverslaving. Wanneer zijn schulden blijven toenemen, probeert hij zijn geluk te beproeven in Las Vegas. Helaas gaat dat niet zoals hij hoopt, waardoor zijn toekomst in de handen van de maffia komt te liggen.

 

DareDevil

 • Genre: Misdaad/Actie
 • Start Seizoen: 2015

Daredevil gaat over Matt Murdock, een advocaat die op jonge leeftijd door een ongeluk blind raakt. Overdag is hij de advocaat die zaken op lost, ‘s nachts probeert hij als Daredevil extra informatie te vergaren over die zaken. Zijn grootste tegenstander is kingpin Wilson Fisk die plannen heeft met Hell’s Kitchen. Hell’s Kitchen is het gebied in New York wat compleet vanaf de grond af aan dient te worden opgebouwd.  De serie is gebaseerd op de Origin stories van Daredevil, de comics die jaren geleden geschreven zijn door Frank Miller.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments