De Film/Serie Tips #25

film & serie tips 25

“The Anomaly”, Deze clichématig overkomende sciencefiction thriller, met een voormalig soldaat die leed aan een posttraumatische aandoening en die zich afspeelde in de nabije toekomst, Niet de allerbeste films volgens mij  maar op visueel vlak is er veel moois te beleven.

film_Anomaly_1-870x490

“Fifty Shades of Grey” eindelijk in Full HD, Wat zou ik hier nog meer over kunnen vertellen ik zou eerder zeggen kijk deze en nee niet samen met uw vriend/man maar gewoon samen met de dames af en toe zal je in een situatsie komen waar dan geen een van ons het lachen meer in bedwang zou kunnen houden en de rest hou je maar voor je zelf 😉

Ook een leuke is “Ouija” wie kent het niet een bord met letters en cijvers en daar een glas opstekop op plaatsen en zo “geesten” oproepen zodat deze met jou kunnen communiceren.
Deze film heeft dat allemaal maar nadat u dit hebt gezien zal u niet snel meer dat bord zelf op tafel durven te zetten.

“Bloodline” John sleept ons meteen mee in het verhaal, want al snel vertelt hij dat de terugkeer van zijn broer voor problemen gaat zorgen. Hoewel de serie zich afspeelt in zonnig Florida, wat meteen als paradijs neergezet wordt, lonkt er een duistere kant. “We’re not bad people, but we did a bad thing”, horen we John zeggen in de slotminuut. Dat doet ons verlangen naar meer afleveringen, want we willen natuurlijk weten wat ze dan gedaan hebben…

De Film/Serie Tips #25

The Anomaly

 • Genre: Sciencefiction
 • Duur: 97 min
 • Jaar: 2014

Ryan, een getraumatiseerde ex-soldaat, wordt wakker achterin een bestelbusje, samen met een ontvoerde jongen. Ryan helpt de jongen te ontsnappen maar wanneer hij een masker in zijn rugzak vindt, komt hij tot een ontstellend besef. Er is echter geen tijd om te handelen want na 9 minuten en 47 seconden van bewustzijn gaat alles op zwart.

Fifty Shades of Grey

 • Genre: Drama/Romantiek
 • Duur: 125 min
 • Jaar: 2015

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

Ouija

 • Genre: Horror/Thriller
 • Duur: 89 min
 • Jaar: 2014

Wanneer een jonge vrouw, genaamd Debbie, op tragische wijze om het leven komt, proberen haar vrienden middels een Ouija-bord met haar in contact te komen. Ze komen echter in aanraking met een kwade geest en zullen deze geest moeten zien te verdrijven voordat het volledig uit de hand loopt.

 

Bloodline

 • Genre: Drama
 • Start Seizoen: 2015

De familie Rayburn bezit een hotel in Key West, Florida. Om te vieren dat het hotel 45 jaar bestaat komt iedereen voor een weekend bij elkaar. Zelfs Danny, het zwarte schaap van de familie, komt naar huis om het feest bij te wonen. Eenmaal thuis besluit hij dat hij voorgoed wil blijven, maar daar lijkt niet iedereen blij mee te zijn. Vader Robert laat daarom de beslissing aan zijn andere kinderen over. John lijkt zijn oudere broer te willen helpen, zus Meg denkt ook dat Danny een tweede kans verdient, maar Kevin ziet zijn terugkeer absoluut niet zitten.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments