De Film/Serie Tips #24

film & serie tips 24

Over een maand pas te zien op het witte scherm de nieuwe film met “Taylor Lautner” je weet wel die hotie uit “Twilight” dit maal laat ie minder zijn ontbloot bovenlijf zien dan normaal en heeft ie geld problemen met een schuld bij de Chinese maffia om dit probleem te verhelpen sluit ie zich aan bij een groep leden die zich heel de dag bezig houden met ‘parkour' en het stelen van waardevolle informatie.. kijken dus “Tracers”tracers

“The Imitation Game” gaat over het ontcijferen van Duitse codes die worden verzonden in gecodeerde taal “Keira Knightley” is een van de slimste studentes en helpt daar aan mee om zo de oorlog te kunnen winnen.

 

“Will Smith” zien we in zijn nieuwe film “Focus” deze romantische komedie waarin Smith alles voor elkaar krijgt met misleiding tot ie zijn ex partner terug ziet waarmee hij samen had gewerkt die nu alles op alles zet om hem af te nemen wat hij als doel had voor ogen.

Playstation komt met de serie “Powers” hou je van superhelden of bv “Shield” dan is deze serie ook voor jou weggelegd Officieel is de serie exclusief voor PSN maar de eerste 5 afleveringen kunt u nu al zien via de AFK-Box.

De Film/Serie Tips #24

The Imitation Game

 • Genre: Drama/Thriller
 • Duur: 114 min
 • Jaar: 2014

Film over het levensverhaal van Alan Turing, een Britse wiskundige en informaticus. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werkte hij voor de Britse crypto-analytische dienst, die als doel had onderschepte gecodeerde berichten van de Duitsers te ontcijferen. Turings grootste verwezenlijking bestond erin om als één van de eersten de Duitse Enigma-codes te breken waardoor de Geallieerden de controle over de Atlantische Oceaan kregen en uiteindelijk de oorlog zouden winnen.

Tracers

 • Genre: Actie/Thriller
 • Duur: 94 min
 • Jaar: 2015

De New Yorkse fietskoerier Cam slaat vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Chinese maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke free runner Nikki tegen het lijf loopt, is er meteen sprake van een klik. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.

Focus

 • Genre: Komedie/Misdaad
 • Duur: 104 min
 • Jaar: 2015

Nicky is een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess. Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een levensgevaarlijk spel, zij gooit al zijn plannen in de war en raakt de doortrapte oplichter volledig van de wijs.

 

Powers

 • Genre: Misdaad/Drama
 • Start Seizoen: 2015

Powers gaat over Christian Walker en Deena Pilgrim. De eerste is een voormalig superheld die is ‘gedegradeerd' naar rechercheur. Samen met zijn partner Pilgrim onderzoekt hij superhelden-gerelateerde moorden. Ze worden vergezeld door Michelle Forbes, Max Fowler, Adam Godley, Noah Taylor, Olesya Rulin en Eddie Izzard.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments