De Film/Serie Tips #27

film & serie tips 27

Ooit wel eens een gangster robot gezien nou deze keer is het uw kans om dat zeker te gaan doen met enige komedie en actie is dit een zeer leuke film met kunstmatige intelligentie met vreemde figuren die u volgens mij niet zo vaak meer tegen zou komen we hebben het natuurlijk over “Chappie” deze is nu beschikbaar in HD.

hot tub time machine 2 review

Stifler (Seann William Scott) bekend van oa de American Pie reeks is terug op het witte doek met “Just before i Go” deze keer een wat serieuze rol in vergelijking van waar we hem eerder hebben gezien nadat zijn vriendin hem dumpt moet ie door met zijn leven maar alles zit tegen en hij wil er een einde aan maken maar voordat ie dat doet probeerd ie van alles om het recht te zetten wat hem in het verleden is gebeurd.. Niet een vrei geweldige film maar leuk om een keer te bekijken.

Spreken we over komedie nu is er ook er “Hot Tub Time Machine 2” deel 1 vond ik erg vermakelijk maar dit deel is een beetje te veel van het goede leuk voor de liefhebber maar vind hem zelf niet een ware opvolger wel alle acteurs zijn weer te bewonderen in deze fim zoals in deel 1 was..

Seizoen 11 is al een tijdje bezig maar “Grey's Anatomy” is en blijft een ware tv hit de ziekenhuisserie waar u vele seizoenen en afleveringen aan vast kunt zitten.

De Film/Serie Tips #27

Just before i go

 • Genre: Komedie/Drama
 • Duur: 95 min
 • Jaar: 2014

Het zit Ted Morgan niet mee. Hij is een gewone man die blut is en genoeg heeft van alle tegenslagen in zijn leven. Maar vooraleer er een einde aan te maken keert Ted nog een laatste keer terug naar zijn geboortedorp om een aantal zaken recht te zetten.

Chappie

 • Genre: Sciencefiction/Actie
 • Duur: 120 min
 • Jaar: 2015

In de nabije toekomst wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Maar de mensen vechten terug. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

Hot Tub Time Machine 2

 • Genre: Komedie
 • Duur: 93 min
 • Jaar: 2015

Nick en Jacob gebruiken hun bubbelbad, waarmee ze door de tijd kunnen reizen, om terug te keren naar het verleden nadat Lou in de problemen is geraakt. Per ongeluk belanden ze echter tien jaar in de toekomst. Om hun huidige leven te kunnen beschermen zullen ze er iets moeten veranderen

 

Grey's Anatomy (seizoen 11)

 • Genre: Drama
 • Start Seizoen: 2005

Het verhaal speelt zich af in het Seattle Grace Hospital in Seattle Washington met in de hoofdrol de chirurg in opleiding, Meredith Grey. Zij is in de voetsporen van haar moeder getreden, welke een gerenommeerde chirurg was. Wat echter niemand weet is dat haar ooit zo befaamde moeder aan een ongeneeslijke ziekte lijdt en dat zij dit droevige geheim dagelijks met zich meedraagt.

Meredith en haar collega's in opleiding belanden in de meest bijzondere situaties tijdens iedere aflevering, zoals een hart dat in brand vliegt tijdens een operatie, een immens zwaarwegende tumor of een ziek en gewond hert dat gered moet worden. Maar ook situaties zoals het redden van levens van een stel studenten, wanneer deze betrokken zijn geraakt bij een auto ongeluk of het genezen van een patiënt met een wel heel bijzondere gave. Waar ze ook tegenaan lopen of waar ze ook mee te maken krijgen, Meredith en haar team weten met iedere situatie raad.

Het hele team van Grey's Anatomy is jong, ambitieus en ze willen allemaal de beste chirurg van het ziekenhuis worden.

Ondanks dat de chirurgen in opleiding strijden om de beste chirurg van het jaar te worden, steunen ze elkaar door dik en dun in al hun persoonlijke kwesties.

 

Meer tv tips vind je hier

Abonneren
Abonneren op

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments